Politică

articolul anterior articolul urmator

Cîţu, după întâlnirea cu Maia Sandu: Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toţii preocupaţi să gestionăm cât mai bine pandemia

5
20 Apr 2021 21:51:59
Autor: News.ro
Premierul Florin Cîţu a discutat cu preşedintelui Republicii Moldova despre despre derularea campaniei de vaccinare FOTO: Guvernul României
Premierul Florin Cîţu a discutat cu preşedintelui Republicii Moldova despre despre derularea campaniei de vaccinare FOTO: Guvernul României

Premierul Florin Cîţu s-a întâlnit, marţi, cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, discutând despre condiţiile în care cetăţenii români din Republica Moldova să aibă posibilitatea să se imunizeze împotriva COVID-19 în centre de vaccinare din România, indiferent dacă au sau nu domiciliu în ţară.

"Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toţii preocupaţi să gestionăm cât mai bine pandemia şi să protejăm sănătatea cetăţenilor noştri. Am avut astăzi o întâlnire foarte bună cu doamna Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, despre derularea campaniei de vaccinare, cea mai sigură cale pentru a depăşi cu bine criza sanitară şi a reveni la o viaţă normală", a afirmat premierul Florin Cîţu. 

El a amintit că România a sprijinit sistemul medical şi cetăţenii Republicii Moldova prin donaţia de vaccinuri şi echipamente sanitare şi va continua să ofere ajutor. 

"Am discutat cu doamna preşedinte Maia Sandu despre condiţiile în care cetăţenii români din Republica Moldova să aibă posibilitatea să se imunizeze împotriva COVID-19 în centre de vaccinare din România, indiferent dacă deţin sau nu domiciliu în ţară.România rămâne cel mai important partener al Republicii Moldova şi al cetăţenilor ei. Solidari şi responsabili în eforturile de combatere a pandemiei COVID-19 vom depăşi cu bine această perioadă şi vom reveni la o viaţă normală", a adăugat Cîţu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Camelian Propinatiu
20.04.2021, 22:07:24

Istoria se repetă lent, după ani lungi. România e suficient de bogată să nu rateze acest moment crucial 2021 pentru o îmbunătăţire radicală a relaţiilor cu Republica Moldova. USR PLUS sau AUR ar trebui să vină cu un fel de clauză: cât investeşte guvernul de la Budapesta în RO, la fel şi noi să ajutăm românii din jurul României, măcar la fotbal.

+1 (1 vot)
miron miron
20.04.2021, 22:33:26

Sunt fratii nostri si sangele apa nu se face.

+1 (1 vot)
Robert Oppenheimer
20.04.2021, 23:03:27

Idiot romanul de balta, idiot... Acum se pleaca la rusalaii corciti si in numele unui patriotism si unionism inutile si desuete, se arunca sa ii sprijine pe mojicii aia, care se dau cui sare cu banul si aici nu ma refer doar la sugativele exportate, sau raketii veniti la antrenament, ci la insasi fibra aia de corcituri profitoare. Bravo, cretinilor de serviciu gen m&m! Cu prosti ca astia vom mai sta inca o suta de ani in secolul XVIII!

-1 (1 vot)
bovis
20.04.2021, 23:03:51

Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toţii preocupaţi să gestionăm cât mai bine pandemia şi să protejăm sănătatea cetăţenilor noştri. Cat timp costurile pandemiei sunt suportate de fraierii de la privati sa tot protejati sanatatea tuturora.

Fu Tien Zbang
21.04.2021, 00:43:55

ăsta începe să arate a politician! găvărește muuult și găunos!

-1 (1 vot)
Modifică Setările