Cîţu, în Parlament: În acest moment cel mai important lucru e sănătatea românilor. Nu vom propune niciodată obiective care nu pot fi atinse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photis / George Călin
FOTO Inquam Photis / George Călin

Premierul desemnat Florin Cîţu a declarat miercuri, în plenul Camerelor reunite, că în acest moment cel mai important lucru e sănătatea românilor şi a dat asigurări că personal va monitoriza obiectivele propuse şi că Executivul nu va propune niciodată obiective care nu pot fi atinse.

„De astăzi România va avea premier şi guvern cu puteri depline. Vă asigur de la început pe toţi că nu am să înşel încrederea dumneavoastră. Eu şi tot Guvernul ne vom face datoria faţă de toţi cetăţenii României, indiferent dacă ne-au votat sau nu. Obiectivul este să trecem cât mai repede peste criza sanitară şi economică. Noul plan de investiţii va fi un motor al creşterii economice. Susţinerea procesului e dublată de un amplu proces de reformă structurală. În realizarea acestor două obiective vor conta două lucruri – timpul şi eficienţa. Când vorbesc de timp mă refer că toate obiectivele echipei mele vor avea termene clare. Cred cu tărie că în acest moment cel mai important lucru e sănătatea românilor. Vă anunţ că personal voi monitoriza obiectivele pe care ni le propunem. Va fi un Guvern de profesionişti. Nu vom propune niciodată obiective care nu pot fi atinse. Adio proiecte propuse care nu au finanţare şi sunt prezentate doar ca declaraţii politice. Mai multă muncă şi mai puţine declaraţii”,a declarat Cîţu.

El a afirmat că „antreprenorul este un erou”.

Cîţu a dat asigurări că vor fi făcuţi şi mai mulţi paşi pentru debirocratizare, va fi implementat un sistem fiscal mai simplu, mai transparent şi mai eficient.

„În acelaşi timp, coaliţia nu va majora taxe şi impozite. Eforturi vor fi făcute pentru colectare. Aşa cum am menţionat şi în programul de guvernare sistemul fiscal-bugetar va fi adaptat la evoluţia economiei. Îmi propun ca cetăţeanul să fie egal cu statul. (...) Îmi doresc să nu mai fie abuzuri”, a afirmat premierul desemnat..

El i-a asigurat şi pe pensionari şi pe cei care au nevoie de ajutor că „nu vor fi lăsaţi în urmă”

Premierul desemnat a dat asigurări că România va rămâne ferm angajată în relaţia cu SUA în toate proiectele pe care le avem împreună, militare sau economice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite