Cîţu, după întâlnirea cu USR: Sunt şanse mari să se refacă coaliţia. A fost o discuţie bună, a semănat cu o terapie de grup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Florin Cîţu, preşedintele PNL, a declarat, în urma întâlnirii cu reprezentanţii USR, că sunt şanse mari de refacere a coaliţiei, menţionând că au fost agreate mai multe principii. Potrivit premierului, dacă se stabileşte refacerea coaliţiei, la următoarea întâlnire vor fi prezenţi şi cei de la UDMR.

„A fost o discuţie foarte bună, a semănat cu o terapie de grup. Am discutat despre principii, despre programul de guvernare. Am agreat niste principii de a reface coaliţia, că trebuie să fie un acord mult mai în detaliu, la fel şi despre programul de guvernare. Nu s-a discutat despre nume de persoane”, a declarat Florin Cîţu.

Preşedintele PNL spune că echipa de negociere a partidului pe care îl conduce va avea întâlniri şi cu PSD.

   

„Sunt sanse mari sa se refacă coalitia, am ieşit optimist de la această intâlnire. Azi nu s-a cerut nimic. Premierul e de la PNL, am vorbit despre acordul pe care îl vom face, ca să nu mai avem tot felul de probleme. Dacă mergem înainte, la următoarea întâlnire vor fi şi cei de la UDMR, dacă stabilim să refacem coaliţiei”, a mai completat liberalul.

Întrebat dacă ar fi din nou acceptat ca premier sau dacă au vorbit de un nume pentru funcţia de premier, Florin Cîţu a declarat că nu s-au discutat aceste aspecte.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite