Cîţu, şedinţă pe tema pregătirii sezonului rece: „Vreau ca anul acesta să fie poate primul în care iarna nu ne ia prin surprindere. Ignoraţi situaţia politică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO: Guvernul României
Florin Cîţu FOTO: Guvernul României

Premierul interimar Florin Cîţu a avut joi o şedinţă, în sistem videoconferinţă, cu prefecţii pe tema pregătirii sezonului rece. Cîţu i-a îndemnat să ignore situaţia politică şi i-a asigurat că, indiferent de cine va fi la guvernare, vor avea resursele necesare pentru gestionarea sezonului de iarnă.

Florin Cîţu a îndemnat autorităţile să discute cu primarii şi cu reprezentanţii companiilor care furnizează agent termic pentru a se asigura că totul este pregătit pentru iarnă.

„Este de fapt o conferinţă care are loc după alte şedinţe din trecut pe care le-am avut pentru pregătirea sezonului de iarnă. Cred că este primul an în care acest lucru se face aşa devreme. Aş vrea să vedem cum suntem pregătiţi pentru acest sezon. Aş vrea să aveţi discuţii cu primarii, cu responsabilii companiilor care livrează agent termic. În această iarnă vreau să mă asigur că nu vor fi probleme. Am avut discuţii cu primarii, cu responsabilii acestor companii şi până acum am rezolvat toate problemele pe care le-au ridicat. Vreau să mă asigur că nu există sincope în ceea ce priveşte agentul termic”, a declarat Florin Cîţu.

Premierul interimar a vorbit şi despre pregătirea drumurilor pentru iarnă şi le-a transmis prefecţilor că vrea ca sezonul rece să nu mai ia autorităţile prin surprindere şi să se apuce „serios de treabă”.

„Vreau ca anul acesta să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Ştim că vine iarna, suntem în octombrie, în fiecare an vine iarna. Trebuie să verificaţi să aveţi contractele făcute.

Aş vrea să vă apucaţi serios de treabă şi să ignoraţi situaţia politică. Vă asigur că veţi avea resursele necesare pentru a gestiona această iarnă, indiferent de cine va fi la guvernare”, a conchis premierul interimar Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite