Politică

articolul anterior articolul urmator

Cîţu: Traficul de persoane şi exploatarea trebuie combătute în România. Problema aceasta este o prioritate pentru Guvern

0
2 Jul 2021 09:57:43
Autor: Lorena Mihăilă

Florin Cîţu a transmis că traficul de persoane şi exploatarea trebuie combătute în România şi că această problemă reprezintă o prioritate pentru guvern. El spune că e nevoie de un „efort integrat din partea tuturor instituţiilor” pentru a ne asigura că nicio persoană vulnerabilă nu mai devine victimă.

Mesajul premierului a fost postat după ce Departamentul de Stat al SUA a lanasat ieri raportul privind traficul de Persoane pe anul 2021. România este în continuare pe Tier 2 Watch List, menţinându-se astfel pe lista de supraveghere la nivel 2.

„Problema traficului de persoane este o prioritate pentru Guvern. Avem soluţii pe care le vom urmări şi coordona integrat de la nivelul Cancelariei. Mă voi asigura că sincopele existente sunt rezolvate în cel mai scurt timp şi eficient mod.
 
Vreau să le transmit tuturor românilor, dar şi specialiştilor, că nicio suspiciune de exploatare nu trebuie ignorată şi trebuie tratată cu maximă seriozitate.
 
Traficul de persoane şi exploatarea trebuie combătute în România. Este nevoie de un efort integrat din partea tuturor instituţiilor. Trebuie să ne asigurăm că nicio persoană vulnerabilă nu mai devine victimă.” scrie Florin Cîţu pe Facebook, neprezentând o soluţie concretă.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările