Cîţu, către USR PLUS: De luni o să fiu preşedintele PNL şi vom discuta altfel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Arhivă
Florin Cîţu FOTO Arhivă

Premierul Florin Cîţu a declarat la B1 Tv că va fi preşedinte al PNL, iar USR PLUS va discuta cu el. Premierul spune că o coaliţie cu USR PLUS este cea mai bună soluţie, însă „PNL nu se roagă de nimeni”. Şeful Executivului a precizat că el este garantul reformelor, iar românii „nu vor suferi”.

“Să clarificăm ceva foarte simplu în această seară. De luni o să fiu preşedintele PNL şi vom discuta altfel. Ceea ce trebuie să înţeleagă cei de la USR, cu mine vor discuta de luni şi nu îi roagă nimeni să vină la guvernare. Asta vreau să le spun. Am tot văzut în această perioadă cum PNL a fost terfelit şi imaginea PNL a fost terfelită cu ajutorul chiar al contracandidatului meu care a încercat să se folosească de USR în lupta cu mine, cu moţiune de cenzură, cu această imagine. Vă spun că de luni lucrurile se schimbă”, a declarat Florin Cîţu la B1 Tv. 

Şeful Executivului a precizat că doreşte această coaliţie cu USR PLUS, însă PNL nu se va ruga de nimeni. 

“Vreau să meargă mai departe această coaliţie. Este cea mai bună soluţie în acest moment până în 2024 această coaliţie. Dar nu ne rugăm de nimeni. PNL nu se roagă de nimeni.

Premierul a mai precizat că reformele vor merge mai departe. „Sunt garantul reformelor din Programul de guvernare şi voi face aceste reforme, voi merge mai departe, şi PNRR, şi PNI, şi toate reformele din Programul de guvernare cu sau fără partenerii noştri. De preferat aş vrea cu ei, dacă se poate, dar dacă nu, românii nu vor suferi, românii vor avea parte de reformele pe care le-am promis”, a mai precizat Florin Cîţu.

„Locul celor de la USR după ce se leapădă de AUR este totuţi la Guvernare”, a mai precizat premierul adăugând şi că i-a chemat de mai multe ori la discuţii şi că pot veni după ce scapă de AUR. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite