Cîţu: Veniturile românilor cresc cu adevărat. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede. Reformă in toate cotloanele statului şi investim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu prezintă PNRR în Parlament FOTO Inquam Photos / George Calin
Premierul Florin Cîţu prezintă PNRR în Parlament FOTO Inquam Photos / George Calin

Premierul Florin Cîţu a transmis un mesaj pe Facebook spunând că veniturile românilor cresc cu adevărat, nu doar pe hârtie, după ce INS a anunţat creşterea câştigului salarial mediu nominal net. El a mai spus că se pot cumpăra, pe bune, mai multe lucruri, cu un venit mai mare.

”Creşte puternic PUTEREA DE CUMPĂRARE a românilor!”, a scris premierul pe Facebook.

El aminteşte că INS a anunţat vineri că în aprilie 2021, comparativ cu aprilie 2020, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 11,9%. ”Aşa arată o revenire în forţă a unei economii după cea mai mare criza economică din ultima sută de ani”, a mai scris Florin  Cîţu.

Şeful Guvernului a mai subliniat că INS a anunţat o creştere semnificativp a puterii de cumpărare cu 8.4%.

”Acest lucru înseamnă că veniturile românilor cresc cu adevărat, nu doar pe hârtie. Cu un venit mai mare se pot cumpăra, pe bune, mai multe lucruri. Asta înseamnă guvernare liberală, putere de cumpărare mai mare pentru toţi românii. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede. Reformă in toate cotloanele statului şi investim. Suntem abia la început”, a conchis Florin Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite