Politică

articolul anterior articolul urmator

Cîţu: Cum este pentru voi prima zi fără mască în spaţii deschise? Eu deja am făcut o plimbare la prima oră până la cafea şi a fost wow. Urmează 1 iunie

6
15 May 2021 13:08:51
Autor: News.ro

Premierul Florin Cîţu anunţă sâmbătă pe Facebook că a făcut deja o plimbare fără mască şi îşi întrebă cititorii cum a fost pentru ei prima zi fară mască în spaţii deschise. El mulţumeşte tuturor pentru că au înţeles să respecte regulile ţi anunţă că urmează o nouă etapă de relaxare a măsurilor de retricţie, la 1 iunie.

”Cum este pentru voi prima zi fară mască în spaţii deschise? Eu deja am făcut o plimbare la prima ora până la cafea şi a fost wow. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi înţeles să respectaţi toate regulile şi mai ales pentru că vă vaccinaţi. Astăzi ne bucurăm toţi de primul pas important din revenirea la normalitate pentru că am lucrat împreună în acest an dificil. Vă mulţumesc. Urmează 1 iunie”, a scris premierul pe Facebook.

Prima etapă a revenirii la normalitate a intrat, sâmbătă, în vigoare, după ce Guvernul a adoptat o serie de măsuri, iar Hotărârea de Guvern pentru prelungirea stării de alertă a fost modificată. Principalele relaxări vizează renunţarea la portul măştii de protecţie în majoritatea spaţiilor deschise, dar şi la restricţiile de circulaţie pe timpul nopţii. În plus, programul operatorilor economici poate fi prelungit până la ora 24.00. Multe alte măsuri depind însă de rata de vaccinare, Guvernul stabilind noi ţinte pentru 1 iunie, 1 iulie şi 1 august.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Burtica Cornel
15.05.2021, 13:20:08

Citule, bah ! Nu trebuia sa relaxezi acum. Daca mai mentineam o saptamana restrictiile coboram la 0,1 noile cazuri si deveneam prima tara cov 19 free.

-3 (7 voturi)
Edmond Wolf
15.05.2021, 14:49:40

Cu populația fericită că nu mai poartă mască și cu atenția relaxată și mutată de pe decidenții politici este cât se poate de ușor să aprobi în Camera Deputaților Legea vaccinării obligatorii. Această lege a trecut în luna februarie a acestui an de Senat și urmează să fie dezbătută și aprobată favorabil gusturilor lui Johanis, Câțu și Rafila de către Camera Deputaților. Dacă rapoartele despre activitatea SRI din ultimul cincinal au trecut așa ușor, fără să fie citite de nimeni, de ce n-ar trece Legea vaccinării obligatorii? La sfârșitul verii se întrunește în Singapore Forumul Economic Mondial iar șefuleții care nu și-au făcut vaccinarea populației peste 70% își vor pierde capetele sau scaunele. Morcovul e imens și crăpat în lung. Dacă guvernul, Johanis și Arafat îți întind mâna și tu o primești, să-ți numeri degetele după.

-3 (7 voturi)
Dab Lia
15.05.2021, 14:53:38

Cum mai incearca el sa faca pe popularul! Ce expresie de prim ministru : wow! Si eu m-am plimbat din camera in bucatarie ca sa fac cafea.

+1 (3 voturi)
Edmond Wolf
15.05.2021, 16:25:20

În plus, obiectivul plandemiei a fost atins: legiferarea certificatului covid. Calea a fost deschisă. De aici înainte putem alege: a. cod QR pe telefon; b. adeverință de vaccinare pe suport hârtie; c. microcip sub piele; d. microcip în creier pentru proștii care vor să pară deștepți; e. sunt sigur că au fost gândite și alte variante. Dacă tovarășul Kill Gates pornește programul C2PA realizat de BBC, ARM, Intel, Microsoft, Adobe, ș.a. instituind adevărul oficial în toată masa internetului cu persecutarea celor care sunt în contra, succesul va fi deplin. Poftă bună!

-3 (7 voturi)
Mihai Neagu
15.05.2021, 16:30:10

Asta e chiar mai prost decat Ceausescu. Greu de egalat!

-2 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările