Cîţu, huiduit la urcarea pe scenă: „Demisia!“. Orban sare în apărarea premierului. Cîţu: „Nu am nevoie de susţinere, e ok“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liberalii au strigat "fără PSD", în timp ce premierul susţinea că nu va colabora cu social-democraţii.
Liberalii au strigat "fără PSD", în timp ce premierul susţinea că nu va colabora cu social-democraţii.

Florin Cîţu a fost huiduit când a urcat pe scenă pentru a susţine moţiunea cu care candidează la şefia PNL. „Demisia", au strigat mai mulţi liberali. Ludovic Orban a intervenit şi le-a cerut susţinătorilor săi să facă linişte. „Nu am nevoie de susţinere, e ok", a replicat premierul.

„Cei care strigaţi «demisia» ştiţi că înseamnă să vă daţi jos propriul guvern, nu? Numai Dragnea făcea asta“, le-a spus Cîţu celor care îi cereau demisia.

„Domnul Cîţu, îşi prezintă moţiunea, am rugămintea către toţi susţinătorii mei să stea linistiţi, să îl lase să îşi prezinte moţiunea“, a fost apelul lui Ludovic Orban către liberalii care îl susţin.

„Domnule preşedinte, nu am nevoie de susţinere, pot susţine moţiunea în uralele tuturor românilor, e ok. Ştiu ca nu am fost perfect în aceasta campanie, dar am învăţat din orice greşeală“, a replicat Cîţu.

În timpul discursului, din sală s-au auzit de mai multe ori susţinătorii lui Ludovic Orban. De asemenea, liberalii au strigat „fără PSD“, în timp ce premierul susţinea că nu va colabora cu social-democraţii.

„Mai fac apel încă o dată, lăsaţi candidatul să vorbească“, a revenit Orban. „Domnule preşedinte, dacă nu vă ascultă nici pe dvs..“, a precizat Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite