Politică

articolul anterior articolul urmator

Ciucă: La 32 de ani de la înfiinţare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate. Beneficiază de încrederea instituţiilor din România şi din exterior

2
7 May 2022 10:30:07
Autor: Radu Eremia
Nicolae Ciucă, premierul României FOTO Facebook Guvernul României
Nicolae Ciucă, premierul României FOTO Facebook Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă a afirmă, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Serviciului de Protecţie şi Pază, că, la 32 de ani de la înfiinţare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate, beneficiind de încrederea instituţiilor din România, precum şi a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE.

„Ziua Serviciului de Protecţie şi Pază este un bun prilej de a transmite aprecierea şi respectul pentru profesionalismul specialiştilor acestei structuri esenţiale din sistemul de siguranţă naţională.  La 32 de ani de la înfiinţare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate, beneficiind de încrederea instituţiilor din România, precum şi a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE”, precizează Nicolae Ciucă. 
 
„Procesul de modernizare şi permanenta adaptare la provocările pe care trebuie să le gestioneze, alături de devotamentul profesioniştilor din cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază asigură perspectiva de consolidare a acestei structuri de elită a statului român. La mulţi ani Serviciului de Protecţie şi Pază!", mai arată liderul de la Palatul Victoria. 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Steve
7.05.2022, 10:23:53

SPP e un serviciu ce asigura slugi pentru noii ciocoi a statului roman. Nu isi are nici un rost in afara serviciilor de slugarit ca soferi ai sefului dupa ce se imbata ca porcu sau diferite alte servicii de carat plase cu cumparaturi sau plase cu spaga. Vezi Petrov care nu a patit nimic dupa ce i-au retras slugile, desi merita sa crape cu varf si indesat.

+2 (2 voturi)
plavanu al xxiv-lea
7.05.2022, 10:47:40

SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate. DACA SPPisti IUBEAU TARA MAI INCHIDEAU SI EI OCHI SI POATE UNII DIN SCATOFILII CE NE-AU CONDUS PANA ACUM DADEAU COLTU. STRUCTURILE NU MERITA RESPECTUL MEU SUNT CAINII DE PAZA AI TAL HARI LOR CARE NE JUPOAIE ZI DE ZI.

Modifică Setările