Ciucă, înainte de depunerea programului de guvernare şi a listei de miniştri: Nu avem timp de pierdut! Vom trece la treabă din prima clipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a transmis asigurări că viitorul Executiv va trece la treabă în urma votului de încredere din Parlament, explicând că nu este timp de pierdut şi că sunt „multe de făcut”.

„Am primit din partea Preşedintelui României responsabilitatea de a forma o echipă de guvernare care să fie supusă aprobării Parlamentului. Forţele politice, cele care doresc să depăşim cât mai curând crizele multiple ce încearcă greu ţara noastră, au şansa ca în zilele următoare să îşi asume această responsabilitate. Vă asigur că, odată primit votul instituţiei fundamentale a democraţiei, vom trece la treabă din prima clipă”, a scris premierul desemnat pe Facebook. 

Potrivit premierului desemnat, „nu avem timp de pierdut! Depăşirea situaţiei critice va fi posibilă doar prin dedicare, disponibilitate la efort şi solidaritate. Ţara noastră merită un profil mai puternic în Europa şi în lume, pentru că suntem un popor cu multe calităţi. Avem foarte multe de făcut împreună, iar noi vom depune toate eforturile de care suntem capabili pentru a asigura stabilitate şi perspectiva unei vieţi mai bune.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite