Ciucă, în faţa primarilor: Succesul vostru la nivel local trebuie să se transforme în voturi şi să creeze contextul prielnic câştigării alegerilor din 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă FOTO gov.ro
Nicolae Ciucă FOTO gov.ro

Nicolae Ciucă, premier şi preşedinte al PNL, a precizat că aleşii locali trebuie să fie performanţi astfel încât la alegerile din 2024 formaţiunea liberală să iasă câştigătoare, mai ales că sunt patru scrutine.

„Trebuie să găsim soluţii pentru localităţile pe care nu am reuşit să le câştigăm în 2019 sau pe care le-am pierdut. Succesul dumneavoastră la nivel local trebuie să se transforme în voturi şi să creeze contextul prielnic câştigării alegerilor din 2024. Trebuie să fim aproape de oameni! Să întărim principiul reprezentativităţii printr-un contact reînnoit, direct cu cetăţenii! Să dăm expresie vocii şi îngrijorărilor lor şi să formulăm politici care să răspundă acestor preocupări şi care să ţină cont de interesele lor legitime”, a declarat Nicolae Ciucă, în faţa a aproape o mie de primari.

„Avem nevoie să convingem, avem nevoie să câştigăm alegeri, avem nevoie să guvernăm. Faptul că suntem la guvernare, faptul că Preşedintele ţării provine din PNL, şi transmit salutul dumnealui, în acest forum al Aleşilor locali,  vi se datorează în mare măsură, dumneavoastră, primarilor PNL”, a completat premierul.

Şeful Guvernului a mai venit cu un mesaj de mobilizare a aleşilor locali, cu toate că până la rândurile de teste electorale mai sunt doi ani: „Rolul constituţional al Guvernului este de a asigura conducerea generală a administraţiei publice şi în această calitate vă garantez că veţi avea în mine un partener pentru buna colaborare între cele două paliere ale administraţiei publice din România. Trebuie să păstrăm creşterea economică susţinută şi direcţia dezvoltării prin investiţii, desigur, trebuie să păstrăm grija faţă de cetăţenii vulnerabili.  Fără coeziune socială, fără încredere, nu vom avea sprijinul populaţiei pentru reforme şi modernizare. Forţa partidului se vede în faptele şi realizările administraţiei locale, în capacitatea de mobilizare, pornind de la nivel local. Vă spun toate acestea din convingere, nu doar pentru a vă transmite un mesaj politic. Trebuie să menţinem performanţa în administraţiile pe care le conducem”,  a mai afirmat Ciucă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite