Ciucă, întrevedere cu oficialii COSR:  Posibilitatea de a înscrie România pe lista ţărilor care să organizeze JO de Iarnă pentru Tineret din 2028, în discuţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Guvernul României
FOTO: Guvernul României

Nicolae Ciucă a avut, marţi, o întrevedere cu mai mulţi oficiali ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), unde a fost analizată pregătirea pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing, cât şi posibilitatea de a înscrie România pe lista ţărilor care ar putea organiza JO de Iarnă pentru Tineret în 2028. Premierul a transmis că este necesar ca pregătirea sportivilor de performanţă să fie abordată cu maximă seriozitate.

UPDATE - Într-un comunicat transmis ulterior, Guvernul a precizat că oficialii COSR au prezentat iniţiativa de a înscrie România pe lista ţărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028. 

***

Potrivit Executivului, participanţii au analizat stadiul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing şi starea infrastructurii sportive de înaltă performanţă. Totodată, în cadrul întâlnirii, oficialii COSR au prezentat iniţiativa de a înscrie România pe lista ţărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028.

„Premierul şi-a exprimat susţinerea faţă de consolidarea bazelor sportive, subliniind necesitatea abordării cu maximă seriozitate a pregătirii sportivilor", se arată într-un comunicat al Guvernului.

La întâlnire au participat preşedintele COSR, Mihai Covaliu, şi secretarul general al COSR, George Boroi, alături de consilierul onorific al premierului, Gheorghe Popescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite