Politică

articolul anterior articolul urmator

Ciucă, la Liga Aleşilor Locali: Sunteţi şi v-aţi asumat prima linie a accelerării şi desăvârşirii celei de-a doua modernizări a României

3
26 May 2022 16:32:48
Autor: Radu Eremia
Nicolae Ciuc şi o parte dintre liderii partidului FOTO Inquam Photos / George Calin
Nicolae Ciuc şi o parte dintre liderii partidului FOTO Inquam Photos / George Calin

Nicolae Ciucă le-a transmis primarilor şi şefilor de CJ ai PNL, prezenţi la Liga Aleşilor Locali, toată aprecierea pentru faptul că prin aceştia a avut loc asumare „accelerării şi desăvârşirii celei de-a doua modernizări a României”

„Dumneavoastră reprezentanţi cele mai performante administraţii locale. Am avut posibilitatea să merg în teritoriu în o serie de municipii şi localităţi. Am fost acolo unde într-adevăr se face performanţă şi se administrează cum se cuvine”, a afirmat Nicolae Ciucă la Liga Aleşilor Locali. 
 
„Sunteţi modele de performanţă administrativă şi politică. Am două mesaje: primul al deschiderii pentru soluţiile care vin din partea dumneavoastră. Al doilea este deschiderea pentru capacitatea dvs de a administra şi a derula proiecte. Succesele din administraţie s-au convertit în încredere în aleşii liberali”, a completat premierul. 
 
Şeful Guvernului a punctat şi rolul istoric al PN: „Liberalii s-au identificat cu întemeierea şi zidirea ţării.  Dumneavoastră sunteţi şi v-aţi asumat prima linie a accelerării şi desăvârşirii celei de-a doua modernizări a României”, a mai afirmat premierul.  

Liderul Guvernului a vorbit despre necesitatea descentralizării, dar şi despre nevoia de a exista o pregătire a oamenilor de administraţie în partid.  „Vrem să facem în PNL o şcoală a administraţiei locale” a mai subliniat Nicolae Ciucă. 

„Faptul că suntem la guvernare, că preşedintele României provine din PNL, vi se datorează dumneavoastră, primarilor PNL„, a conchis Nicolae Ciucă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Vasile Naftuli
26.05.2022, 16:44:51

Fiți mai concis, care a fost prima „modernizare” a României și ce se va „moderniza” în a doua; oricum, marea modernizare a fost în socialism și nimeni în „democrație” nu o poate depăși.

daraban marco
26.05.2022, 17:57:00

toate shaormariile vor avea wifi !!!

Sphinx
26.05.2022, 18:11:49

Glumă-ciuca zilei.

Modifică Setările