Ciucă, după votul de încredere al Parlamentului: Am înţeles că ne-am asumat o răspundere foarte mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Investire Guvern Ciucă FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Investire Guvern Ciucă FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul desemnat Nicolae Ciucă le-a mulţumit atât celor care au votat Excutivul pe care îl propune, cât şi celor care nu l-au votat, argumentând că membrii Guvernului său au înţeles ce şi-au asumat şi recomandările făcute de parlamentari.

„Mulţumesc tuturor celor care ne-au acordat votul de încredere şi celor care nu l-au acordat. Cred că este important pentru noi şi pentru dumneavoastră să ştiţi că am înţeles că ne-am asumat o răspundere foarte mare şi recomandările. Vom face tot ceea ce este posibil, aşa cum ne-am asumat, să avem în centrul atenţiei noastre cetăţeanul român”, a declarat premierul desemnat, în urma votului de încredere din Parlament. 

Ulterior, la ieşirea din plenul Parlamentului, Nicolae Ciucă a explicat că „elementele privind rectificarea bugetară urmează a fi dezbătute în şedinţa de Guvern de mâine”. „Nimeni nu trebuie să aibă vreo temere legată de faptul că nu sunt resurse financiare”, a mai completat liberalul.

„Au fost cuprinse o serie întreagă de asumări în programul de guvernare. S-au dezbătut şi metodele în care vom reuşi să strângem mai mulţi bani”, a mai explicat premierul desemnat, dând asigurări că vor exista bani de pensii, salarii şi alocaţii. 

Liderul liberal şi-a explicat discursul din plenul Parlamentului în ceea ce priveşte modificarea Constituţiei, afirmând că liderii politici urmează să discute „şi aceste elemente”, însă deocamdată „nu au fost dezbătute linii specifice de modificare a Constituţiei”. 

Membrii Guvernului Cioucă urmează să depună jurământul de investire în faţa preşedintelui Klaus Iohannis. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite