Ciucă: Relaţiile cu PSD şi UDMR sunt cât se poate de funcţionale. Din perspectiva mea şi a echipei de conducere nu avem probleme la nivelul coaliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă -  Marcel Ciolacu - Kelemen Hunor FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă -  Marcel Ciolacu - Kelemen Hunor FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că relaţia cu partidele din coaliţia de guvernare este „una cât se poate de funcţională”, explicând că în prezent stabilitatea coaliţiei este foarte importantă. În ceea ce priveşte posibile nemulţumiri ale alegătorilor privind formarea actualei coaliţii, şeful Executivului a declarat că este convins de faptul că alegătorii îşi vor exprima votul în funcţie de rezultatele obţinute.

„Relatia cu PSD, cu UDMR sunt cat se poate de funcţionale, vă asigur că din perspectiva mea şi a echipei de conducere nu avem probleme la nivelul coaliţiei”, a declarat premierul Nicolae Ciucă într-o conferinţă de presă. 

Fiind întrebat ce este mai important, în perspectiva viitoarelor alegeri, viitorul PNL sau coaliţia de guvernare, şeful Guvernului a explicat că în prezent este foarte importantă stabilitatea coaliţiei. „Cu înţelepciunea necesară sunt convins că peste doi ani alegătorii vor putea să analizeze şi să îşi exprime votul în funcţie de activitatea şi rezultatele obţinute, acum când discutăm este foarte importantă stabilitatea coali'iei. 

Nicolae Ciucă a mai explicat că membrii coaliţiei vor continua să asigure stabilitatea coaliţiei, fiind o datorie faţă de români. „Avem nevoie de stabilitate, avem nevoie de unitate, să gândim soluţiile prin care să trecem ţara prin criză şi avem nevoie ca cetăţenii noştri să înţeleagă faptul că tot ceea ce facem acum este îndreptat spre asigurarea acestei stabilităţi, a unui echilibru, într-o situaţie de crize care se multiplică şi devin tot mai complexe”, a mai explicat şeful Guvernului. 

Premierul a mai arătat că, în această perspectivă, evaluarea miniştrilor va fi realizată la finalul lunii iunie, după lansarea apelurilor din PNRR. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite