Clement Negruţ (PMP): Nu exclud o candidatură la şefia partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secretarul general al PMP, Clement Negruţ FOTO Arhiva Adevărul
Secretarul general al PMP, Clement Negruţ FOTO Arhiva Adevărul

Secretarul general al Partidului Mişcarea Populară, deputatul Clement Negruţ, a declarat joi că nu exclude posibilitatea de a se înscrie în cursa pentru preşedinţia partidului.

„Nu vă ascund faptul că sunt preocupat de viitorul acestui partid şi dacă consider că, prin experienţa mea, prin capacitatea mea politică, pot să coordonez activitatea acestui partid şi să-l pregătesc, împreună cu o echipă, categoric, pentru alegerile din 2016, nu o să stau niciun minut pe gânduri. Dar în momentul de faţă eu am o altă sarcină foarte importantă în calitate de secretar general, prin acţiunile şi prin activitatea partidului să ţin partidul cât mai unit. Doi, să organizez un congres, într-o perioadă foarte scurtă de timp, iar trei, coordonez şi echipa de modificare a statutului, statutul pe care vom avea alegeri în viitorul congres. Deci eu am de lucru acum suficient, dar încă o dată vă spun, nu exclud o candidatură. Nu o exclud“, a spus Negruţ, citat de Agerpres.

Pe de altă parte, el a vorbit şi despre motivele care l-ar putea împiedica să candideze: faptul că îi displace Bucureştiul, dar şi pentru că nu doreşte să petreacă prea mult timp departe de familie.

Recent, preşedintele PMP Elena Udrea a declarat că PMP se află într-o perioadă dificilă.

„Vreme nu mai e în partid, se autosuspendase, domnul Gherasim a plecat astăzi la UNPR. Îmi pare rău pentru aceste plecări, au fost doi colegi cu care am lucrat foarte bine, doi dintre cei care m-au susţinut permanent în proiectele politice în care am fost. Este un moment greu pentru PMP, pentru că suntem singurul partid din opoziţie, un partid se construieşte greu, noi nu avem încă un an de la înfiinţare“, a comentat ea.

Citeşte şi:

Udrea, după şedinţa PMP: Cel mai probabil nu voi candida la funcţia de preşedinte, la Congresul din martie

Consiliul Executiv Naţional (CEN) al Partidului Mişcarea Populară (PMP) s-a reunit astăzi în prima şedinţă din 2015 pentru a stabili principalele obiective ale partidului în anul politic 2015. La finalul şedinţei, Elena Udrea a declarat că, cel mai probabil, nu va candida la funcţia de preşedinte al PMP, la Congresul partidului reprogramat în februarie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite