Politică

articolul anterior articolul urmator

Clotilde Armand anunţă că a câştigat Primăria Sectorului 1, la o diferenţă de peste o mie de voturi: „Am ieşit învingători, matematica a învins”

23
30 Sep 2020 00:13:56
Autor: News.ro
Clotilde Armand, FOTO Arhivă
Clotilde Armand, FOTO Arhivă

Candidata USR PLUS la Primăra Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că s-a finalizat centralizarea şi verificarea voturilor din Sectorul 1 şi a ieşit învingătoare, la o diferenţă de peste o mie de voturi. ”Am ieşit învingători, matematica a învins”, a afirmat Armand, care a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături.

”Am ieşit învingători, Matematica a învins!”, a anunţat Clotilde Armand, marţi seară.

Aceasta a firmat că s-a finalizat centralizarea şi verificarea voturilor.

”A fost un proces lung, nu ne explicăm de la început a durat atât de mult. Acum s-a încheiat cu bine, diferenţa este de peste o mie de voturi. Vă promit că voi lupta cu toată forţa mea ca tentativa de fraudare care a existat să nu rămână nepedepsită, nu voi lăsa lucrurile aşa”, a mai afirmat Clotilde Armand.

Acasta este însoţită de liderul USR, Dan Barna care a declarat că ”Clotilde Armand devine primarul celui mai important UAT din România”.

”Clotilde Armand devine primarul Sectorului 1 după o luptă de mulţi ani, după ce – şi foarte mulţi dintre noi credem asta – ar fi trebuit să fie primarul acestui sector acum patru ani, iată că perseverenţa, ambiţia, consecvenţa, seriozitatea dau roade şi după patru ani câştigă această luptă. Din acest moment Sectorul 1 are şansa unei persoane cu totul remarcabile şi am toată încrederea că următorii ani şi de fapt următorii mulţi ani pentru Sectorul 1 vor fi ani cu adevărat de dezvoltare. Cele două zile arată cât de mult înseamnă Fără penali în funcţii publice, cât de mult înseamnă Fără hoţie la primărie şi cât de important este ca fiecare dintre noi şi fiecare dintre dvs. să fie implicat şi să fie activ şi să fie vigilent. Pentru că dacă colegii noştri nu şi-a fi pus întrebarea cum se plimbă un domn cu un teanc de procese verbale în braţe, poate să în seara asta am fi privit cu amar un alt fel de spectacol”, a declarat Barna. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

23 Comentarii

Camelian Propinatiu
30.09.2020, 00:23:52

Matematica va avea un rol hotărâtor şi la parlamentare.

+5 (7 voturi)
Radu Mircea
30.09.2020, 00:37:40

# Se pare ca nu numai politicienii adevarati lipsesc din PSD , dar surprinzator si hotii si-au pierdut harul . Bai si ce manglitori de voturi aveau , Hrebenciuc papusarul , Ponta cu masinaria de furat gripata in fata Basescului , Dragnea care era un AS in ciordeala electorala de era sa inroseasca toata harta Romaniei in 2016 , de ajunsese sa semene cu URSS-ul de odinioara .

+9 (11 voturi)
Lordoflight
30.09.2020, 01:27:13

Se pare ca li s-a facut frica turtureilor si au lasat-o mai moale cu furtul sau i-au prins inainte sa masluiasca tot.. Cred ca partea a doua

+6 (8 voturi)
Bibi Loi
30.09.2020, 03:03:41

Clotilde trebuie sa arate ce poate. Alfel, dezamagirea celor din Sectorul 1 ar fi mare.

-3 (5 voturi)
Dorin Popa
30.09.2020, 04:10:03

Madame Armand de ce n-ai raspuns la telefon Realitatii TV cand voiau sa te intrebe daca esti agent DGSE (Direction générale de la sécurité extérieure) ??? Poate locuitarii Sectorului 1 ar vrea sa stie adevarul, bineinteles cu exceptia celor spalati pe creier.

-8 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (23)

Modifică Setările