Politică

articolul anterior articolul urmator

Clotilde Armand anunţă că nu se lasă până nu trece parcurile Cişmigiu şi Herăstrău în administrarea ADP Sector 1. Ce acuzaţii aduce la adresa PSD şi PNL

5
3 Aug 2021 19:45:06
Autor: Radu Eremia
Clotilde Armand. FOTO Inquam Photos/ George Călin
Clotilde Armand. FOTO Inquam Photos/ George Călin

Clotilde Armand a declarat că va reveni cu un proiect privind trecerea în administrarea ADP Sector 1 a Parcului Cişmigiu şi a Parcului Herăstrău, după ce şedinţa Consiliul Local actul normativ a fost respins, prin opoziţia PSD şi PNL.

„Am primit multe mesaje de la cetăţenii din Sectorul 1, inclusiv elevi de liceu, despre situaţia deplorabilă în care se află parcurile Cişmigiu şi Regele Mihai I (fost „Herăstrău”). În urmă cu câteva săptămâni am avut o discuţie cu domnul Primar General Nicuşor Dan pentru a putea începe demararea lucrărilor de reabilitarea şi modernizarea a acestor parcuri,  aflate în proprietatea publică a Municipiului Bucureşti”, a scris pe pagina sa de Facebook Clotilde Armand.
 
„Am cerut astăzi Consiliului Local al Sectorului 1 să solicite Consiliului General al Municipiului Bucureşti trecerea parcurilor Cişmigiu şi Regele Mihai I (fost „Herăstrău”) în administrarea ADP Sector 1. Consilierii PSD şi PNL nu au fost de acord cu această iniţiativă. Vă promit că nu vom lăsa parcurile noastre în această situaţie. Voi reveni cu acest proiect în Consiliul local al Sectorului 1 până când toţi consilierii PNL şi PSD vor înţelege că politica înseamnă să le pese de oameni”, a completat edilul de la Sectorul 1.
 
Proiectul iniţiat de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, prin care vrea preluarea administrării parcurilor Herăstrău şi Cişmigiu, „în vederea reabilitării şi modernizării”, a fost respins în şedinţa de marţi a Consiliului Local al Sectorului 1.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Stan Toma
3.08.2021, 20:07:23

Pute! Gunoiul pute!

-13 (25 voturi)
Alecu Alecu
3.08.2021, 20:16:09

Clortilda nu se lasă pânp nu va... sau va.. sau va. Toate pe FB. In rest ... pute (mai putin pe site-urile de propaganda pro-Clotilda, așa cum e cel de manipulare si dezinformare ziare.com ci acoliții lor postaci)

-16 (22 voturi)
laur laur
3.08.2021, 22:23:13

Bravo Clotilde ! Avand in vedere ca Nicusor Dan este anesteziat de caracatita Firea Pandele din PMB, ar fi bine daca ai prelua la sector tot ce este administrat de PMB in sectorul 1 pentru ca ND, nu a facut nimic aici de cand este primar General al Capitalei . Parcul Herastrau este o RUSINE pentru o capitala europeana.Succes !

+17 (23 voturi)
Cornel Cazacu
3.08.2021, 23:10:25

Scârbă.

-16 (18 voturi)
Infractorul Burci
4.08.2021, 03:05:52

Clătite, o jegoasă furăcioasă...

-19 (19 voturi)
Modifică Setările