Clotilde Armand spune că ţinta USR nu sunt neapărat alegerile parlamentare, ci o construcţie solidă pe termen lung

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand, consilier Sector 1 FOTO Adevărul
Clotilde Armand, consilier Sector 1 FOTO Adevărul

USR îşi propune să obţină între 20 şi 30 la sută din voturi în marile centre universitare, a declarat, marţi, la Iaşi, Clotilde Armand, ea adăugând că ţinta USR nu sunt neapărat alegerile parlamentare din acest an, ci realizarea unei construcţii ”solide” pe termen mediu şi lung.

Clotilde Armand a afirmat, într-o conferinţă de presă, că USR îşi propune să obţină între 20 şi 30 la sută din voturi în marile centre universitare, în timp ce la nivel naţional obiectivul Uniunii rămâne atingerea pragului de 10 la sută.

”În municipiul Iaşi vrem să luăm între 20 şi 30 la sută şi putem face asta. Acelaşi obiectiv îl avem şi în celelalte mari centre universitare. În Bucureşti suntem deja la 30 la sută, putem obţine chiar mai mult în toamnă. La nivel naţional vrem să luăm cel puţin 10 la sută din voturi”, a spus Clotilde Armand.

Ea a mai afirmat că ţinta USR nu sunt neapărat alegerile parlamentare de peste câteva luni, ci realizarea unei construcţii ”solide” pe termen mediu şi lung.

”Am început să mergem prin teritoriu ca să extindem partidul. Celelalte formaţiuni şi-au pierdut credibilitatea, dar noi nu ne grăbim, vrem doar oameni de calitate care să intre în USR. Credem în autonomia filialelor, pentru că nu ştim noi cei de la Bucureşti care sunt problemele oamenilor de la Iaşi sau din altă parte a ţării”, a declarat Clotilde Armand.

Ea a mai spus că în aceste zile se află în turneu în Moldova, reprezentanta USR urmând să ajungă miercuri la Suceava.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite