Clotilde Armand: Viorica Dăncilă vrea reformă în PSD, a devenit brusc „de treabă“; a uitat că PSD a declarat că „NATO şi UE au finanţat statul paralel“'

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Eduard Enea (Arhiva Adevărul)
Foto Eduard Enea (Arhiva Adevărul)

Consilierul local USR Clotilde Armand, care a candidat pe lista Alianţei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, susţine că Viorica Dăncilă vrea reformă în PSD şi a devenit brusc ”de treabă”, uitând toate acţiunile de până acum ale partidului.

Armand îi cere premierului să desfiinţeze secţia specială de investigare a magistraţilor, să urgenteze dosarul 10 august şi să demită conducerea Jandarmeriei şi pe Carmen Dan, dacă vrea să fie credibilă.

”Premierul Viorica Dăncilă vrea reformă în PSD. A uitat însă că PSD a declarat ''NATO şi UE au finanţat statul paralel'', a uitat că a trimis o scrisoare către J. C. Juncker şi F. Timmermans prin care a susţinut că protestele din 10 august au fost o încercare de lovitură de stat. A uitat de toate avertismentele Comisiei de la Veneţia, GRECO, recomandările MCV, CSM, Departamentul de Stat al SUA şi a devenit brusc ''de treabă''”, a scris, miercuri, pe Facebook, Cotilde Armand.

Aceasta afirmă că, dacă doreşte să fie credibilă, Viorica Dăncilă trebuie să ia câteva măsuri.

”Totuşi, dacă dna Dăncilă vrea să ne convingă eu îi propun următoarele: desfiinţarea Secţiei Speciale de anchetare a magistraţilor; demiterea lui Carmen Dan şi a conducerii Jandarmeriei Române; să urgenteze Dosarul 10 august; să legifereze data de 10 august ''Ziua Diasporei şi a protestelor împotriva corupţiei"; excluderea lui Iordache, Nicolae, Rădulescu şi Nicolicea din partid; demiterea lui T. Meleşcanu; să prezinte scuze tuturor românilor care şi-au petrecut sute de zile în stradă protestând; să arunce hârtiuţa”, a mai scris Armand.

Aceasta susţine că ar fi mai multe lucruri de adăugat pe lista premierului, dar ar putea începe cu acestea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite