articolul anterior articolul urmator

Cocarda imperialismului velicorus afişată sfidător la Bucureşti şi Chişinău de ziua Europei

42
17 May 2018 11:07:25
Iulian Chifu
Igor Dodon a afişat ostentativ cocarda gândacului de Colorado de Ziua Europei FOTO presedinte.md
Igor Dodon a afişat ostentativ cocarda gândacului de Colorado de Ziua Europei FOTO presedinte.md

42 Comentarii

Lucifer
17.05.2018, 11:33:38

Ce să facă şi Rusia? Şi-a pierdut mai întîi "imperiul european"(ţările din lagărul socialist), apoi popoarele/statele din URSS, acum a rămas doar Federaţia Rusă care nici ea nu se simte prea bine. Ca urmare şi-a piedut statutul de "mare putere" devenind doar o putere regională. Mai mult, Rusia ştie că pe termen mediu şi lung nu are nicio şansă să rămână nici la nivelul de putere de azi. Ca urmare, mai mult de spaima viitorului, devine agresivă şi violentă, practică impulsiuni neo-imperiale caraghioase şi se îmbată cu apă chioară(nu cu votkă...) că este încă Osia lumii. Dar mai sunt încă unii prin Europa şi prin România care cred şi speră că Rusia poate fi un partener politic avantajos. Ceea ce nu este doar o iluzie, este o iresponsabilitate.

+7 (21 voturi)
pathfinder
17.05.2018, 12:36:00

Ca cam asa. Rusia va ramane un fel de Republica Moscova-Kiev, dupa cum este si normal. Decaderea imperiului tarist si apoi bolsevic e evidenta pentru cine are ochi sa o vada.

+4 (14 voturi)
Michiu Stefan
17.05.2018, 11:51:50

Este o axioma ca Stalin a fost un criminal al tuturor popoarelor care au avut nesansa sa fie in zona lui de actiune!Referitor la Transilvania de Nord-partea cedata Ungariei-tot axiomatic este ca fara actiunea de la 23 august, pot garanta ca aliatii victoriosi nu ne-ar fi retrocedat-o niciodata! Amintiti-va de totalul dezinteres-de data asta al Occidentului - referitor la situatia din Romania de dupa 1944, la totala lor cedare fata de orice pretentie a lui Stalin incat zicerea doamnei in cauza are un sambure de adevar.Cu tot sangere varsat, cu tot efortul de razboi contra Germaniei,in ultima instanta tot la vointa criminalului am fi fost.Amintiti-va ca administratia teritoriului eliberat a fost preluata de sovietici.Dar a inclinat balanta in favoarea dreptatii faptul ca la 6 martie 1945, Stalin avea instaurat la Bucuresti propriul guvern si acelasi Stalin nu putea ierta Ungariei ca a intrat in razboi fara o motivatie- ca a noastra-si ca au luptat pana la sfarsit alaturi de Germania.Toate astea au condus la rezultatul pe care-l stim.

+7 (11 voturi)
PopiisuntFatzarnici
17.05.2018, 12:07:37

Putin, ca si sluga lui lingatoare de dosuri sovietige, acest Igor Gogon, un stalinist mizerabil, sunt doi reprezentanti ai celui mai criminal sistem inventat vreodata: comunismul! Criminalul terorist stalin a ucis milioane de ucrainieni prin infometare, a ucis si torturat sute de mii de oameni! Mai multe victime decat victimele produse de cele doua razboaie mondiale la un loc! Acest lingau comunist mizerabil, Gogon, care a castigat alegerile aranjate de criminalul putina, este un individ fara coloana! Un anti-roman, un needucat, un criminal si o mizerie subumana! Acesti doi dictatori au zilele numarate! Cei mai mari criminali din istorie, care au comis acte de genocid (Cum ar fi criminalul stalin) s-au dus dintre noi impreuna cu cei care le-au lins dosurile scarboase! Din pacate, din cauza lipsei de educatie, exista suficienti senili fanatici care sustin aceste doua ciume! Comunismul, bolsevismul si fanatismul propagandistic al rusiei are efect doar la nostalgicii si needucatii comunisti, de care nici romanica nu duce lipsa!

+6 (16 voturi)
Andone
17.05.2018, 12:31:04

Iarasi un articol impotriva Rusiei??? Ma nene Chifu, chiar nu mai ai bun simt deloc?????

-7 (23 voturi)