Politică

articolul anterior articolul urmator

Codrin Ştefănescu aşteaptă ieşirea lui Dragnea din închisoare pentru a recupera PSD „din mâna academiştilor SRI”

11
5 Jan 2021 12:18:22
Autor: Iulian Bîrzoi
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat marţi pe Facebook că nu intenţionează să părăsească PSD şi că, alături de Liviu Dragnea, vrea să recupereze partidul „din mâna academiştilor SRI” după ce fostul lider va ieşi din închisoare.

„Într-un mesaj publicat pe Facebook, Ştefănescu neagă „zvonurile” privind plecarea sa la un alt partid.
 
„Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiştilor SRI! Şi că vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le asteaptă de la noi. Că vom deveni din partid-moluscă şi predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoşi! Iar Liviu Dragnea când se va întoarce acasă, în primul rând trebuie să se ocupe de sănătatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situaţia!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.
 
Ştefănescu face referire la o informaţie apărută în presă potrivit căreia lui Liviu Dragnea i se pregăteşte un nou proiect politic. Este vorba de PER, partid care a strâns mai mulţi foşti lideri PSD, apropiaţi de Dragnea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

gyll
5.01.2021, 12:37:37

Păi și Daddy abia așteaptă, după ce iese de la țuhaus,să îi tragă cineva, pentru a nu uita plăcuta experiență.... Iată primul ofertant.

+5 (5 voturi)
Popa Pius
5.01.2021, 13:12:14

Parcă-l văd pe Ciolanu cum îl așteaptă pe Porcar învîrtind tomahawkul deasupra capului să-i ia o dată scalpul după ce i-a luat jilțul...

+1 (1 vot)
FB Adonis
5.01.2021, 13:23:45

Asta da devotament,asa te vrem Codrine....doar daca nu te inhata DNA ul si pe tine si scurtezi perioada de asteptare.

+5 (5 voturi)
Mos Tagarta
5.01.2021, 13:29:15

Hi hi hi!!! Bai..astuia nu-i mai explica nimeni ca Xanax-ul nu se ia pe burta goala? Mai ales ca dupa aia, de foame te apuci sa scrii pe Facebook?

+3 (3 voturi)
Tomescu Tom
5.01.2021, 13:31:11

Ehhh .... este anul de grație 2021 Anul când își va începe activitatea Parchetul European .... O fi uitat domnul Dragnea că este cap de listă ..că activitățile lui din trecut primesc toată atenția ce o poate primi un fost președinte al camerei deputaților ? Și în același timp liderul celui mai important partid jucător din România ? . Tare îmi e teamă că va fi potcovit cu încă câțiva anișori de pușcărie ... Suficienți cât să-l scoată de pe orbită ...din viața politică .. La finalul condamnărilor , nici Irinuca nu-l va mai ține minte cine este ... El o să fie o băbăciune masculină .. un fost , un ex .. o foarte tristă amintire !

+4 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările