Codrin Ştefănescu o critică pe Dăncilă pentru remanierea lui Carmen Dan: Te-a atins vreodată Dragnea? Atunci, pa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu critică remanierea discutată luni de conducerea PSD, afirmând că miniştrii performanţi de ieri devin remaniaţii aruncaţi pe scările partidului de azi, iar criteriul este relaţia cu fostul lider al partidului Liviu Dragnea.

„Remaniem tot şi de-a valma! Miniştrii performanţi de ieri, remaniaţii aruncaţi pe scările partidului de azi. Te-a atins vreodata Dragnea ? Atunci, pa! Vorba lui Ciolacu: aşa începe reforma sănătoasă din interior! Hai că e de bine! Mergem sigur spre victorie...”, a scris pe Facebook Codrin Ştefănescu, îndepărtat din funcţia de secretar general al partidului, funcţie pe care nu a reuşit să o recapete la Congresul din 29 iunie, unde a fost învins de Mihai Fifor.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte luni pentru a discuta  remanierea guvernamentală. Premierul Viorica Dăncilă a declarat că, în perspectiva remanierii, a analizat activitatea a opt ministere şi că va continua. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a demisionat înainte să fie demisă e Viorica Dăncilă. În locul său va fi instalat senatorul Nicolae Moga, apropiat al tandemului Radu Măzare - Nicuşor Constantinescu, ambii aflaţi după gratii. Carmen Dan, fidelă lui Liviu Dragnea, a acuzat că PSD a cedat în faţa lui Klaus Iohannis.

„Carmen Dan e dezinformată dacă a făcut această afirmaţie. PSD nu cedează presiunilor Iohannis. Intrăm ntr-o campanie împotriva lui Iohannis“, i-a replicat mai apoi Viorica Dăncilă,

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite