Codrin Ştefănescu dă detalii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: „Va trebui să stea la pat“. Ce spun medicii despre operaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Codrin Ştefănescu, secretarul general PSD, a dat duminică seara detalii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, precizând că medicii sunt împărţiţi în privinţa unei eventuale operaţii, dar că liderul PSD va trebui să stea la pat în următoarele zile.

Anterior, Codrin Ştefănescu declara că Liviu Dragnea ar putea avea o dublă hernie de disc şi ar putea fi operat.

„Părerile doctorilor sunt împărţite, doi spun că nu ar fi nevoie de operaţie, alţi doi spun că ar fi nevoie de două intervenţii chirurgicale”, a declarat Codrin Ştefănescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, duminică seară.

El a precizat că, în seara aceasta, medicii vor ajunge la o concluzie, dar că Liviu Dragnea va trebui să stea la pat în următoarele zile.

După RMN doctorii l-au internat imediat. Acum lucrurile nu ştiu cât de complicate sunt, medicii vor decide câte intervenţii să facă. După el ar pleca şi astăzi. Este o dublă hernie şi are şi o problemă la gât. E o chestiune cervicală. Urmează ca mâine să primim un răspuns exact. Va trebui să stea la pat în următoarele zile, vom opri turneul în ţară. O să amânăm şi anunţarea candidaţilor la europarlamentare, amânăm tot săptămâna aceasta”, a declarat Ştefănescu.

Luni, 18 martie, Dragnea urma să fie reaudiat la instanţa supremă în procesul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite