articolul anterior articolul urmator

Codrin Ştefănescu: Prea multe lipitori şi trădători pe metru pătrat. Unii dintre ei vor să ne fie „Şefi”

16
26 Jun 2019 21:35:32
Autor: Iulian Bîrzoi
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

16 Comentarii

Banan Crudu
26.06.2019, 22:04:03

Bă filcău cu cap de gumă, tu vorbești despre lipitori ? Tu care te-ai lipit de dosul altora și trăiești ca un parazit cică "revoluționar"?

+9 (11 voturi)
Ovidiu Olariu
26.06.2019, 22:11:12

Este atat de interesant in politichia romaneasca ! Mai ales atunci cand se vorbeste despre magnificul si inegalabilul PSD ! Lichelele se uita in jurul lor si se intreaba: traim intr-o lume imaculata, de oameni cinstiti, unde si cine sunt lichele ? Lipitorile, care exista si ele, se tarasc sa vada daca sunt si alte taratoare, mai taratoare decat ele, in jurul lor ! Iar gunoaiele, fiindca exista si aceasta categorie cu totul speciala in partidul stat, se agita in tomberoane si, la randul lor, se intreaba daca mirosul lor este mai patrunzator decat cel din tomberoanele vecine ! Totul este cat se poate de bine, de frumos si de irepetabil ! P.S. In ceea ce il priveste pe fostul latrau gargaragiu, Codrin Stefanescu, cu aerul si mesajul pe care vrea sa il transmita, de cel mai important performer al PSD-ului, pentru el dezlegarea dilemei vizavi de tradare si de tradatori, ar tebui neaparat sa fie asociata cu ritualul trecerii lui pe la mormantul fostului sau sef, C.V. Tudor, caruia sa ii adreseze o intrebare: cu tot respectul, "sefu,"ce parere ai despre tradare si tradatori ? ! ? In rest, asa cum am spus mai sus, totul este bine si perfect in PSD ! Mai ramane un singur lucru de facut. Sa asteptam ziua noilor alegeri pentru sefia PSD si sa vedem cine pe cine se sprijina, cine pe cine doboara si cine pe cine tradeaza ! Nu de alta, dar, daca in urma cu cativa ani, a existat o singura lichea, acum batalia lichelelor pentru sefia partidului este in toi ! Dancila, ca Dancila, dar niste oameni de mare caracter si-au anuntat candidatura. Este vorba, printre altii, despre Liviu Plesoianu si Serban Nicolae !

+9 (9 voturi)
Crina Mate
26.06.2019, 22:07:25

Prea multe pe metrul tau patrat ? Nu mai incape nimeni langa tine, Lipitoareo!

+8 (10 voturi)
Un cititor
26.06.2019, 22:11:09

"Prea multe lipitori şi trădători pe metru pătrat." Asta vorbeste de lipitori ?! Pai, el ce este ?! seful lor ?!

+7 (9 voturi)
dominic paul
26.06.2019, 22:39:46

Intreg Statul Paralel este format din lipitori, impostori, turnatori, criminali si tradatori, adica 99% din populatia Romaniei. Bineinteles ca cei 99% se considera complet nevinovati si prea smecheri pentru a fi prinsi vreodata pentru crimele fara numar facute impotriva semenilor lor, cu premeditare si sub influenta Diavolului.

+2 (4 voturi)