Codrin Ştefănescu, despre maneaua lui Guţă cu dedicaţie pentru PSD: Nu e la comanda partidului, dar e fabuloasă, o s-o distribui pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu, în ritm de manele spre europarlamentare
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu, în ritm de manele spre europarlamentare

Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, susţine că maneaua compusă de Nicolae Guţă cu dedicaţie pentru PSD nu a fost plătită de partid, însă „e foarte mişto, are ritm“. Codrin Ştefănescu spune că va posta melodia şi pe pagina sa de Facebook, ca toţi social-democraţii să o poată asculta.

„Melodia nu e la comanda PSD, nu e plătitiă de PSD, dar e fabuloasă, e foarte mişto, îmi place ritmul, o s-o postez pe pagina mea de Facebook, ca toţi simpatizanţii PSD să o poată asculta. Nu e nuntă sau botez să nu se asculte Guţă şi Salam. Există o grămada de melodii populare în Moldova şi în Ardeal cu dedicaţie pentru PSD“, a spus Codrin Ştefănescu pentru „Adevărul“. 

La scurt timp, Codrin Ştefănesu a distribuit maneaua pe Facebook. „O parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guţă despre PSD ! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot ! Bravo, Guţă !“, a scris secretarul general al PSD. 

Nicolae Guţă a lansat maneaua electorală „Victorie PSD“, dedicată „celui mai tare partid posibil“. Pe canalul de Youtube Manele TV este menţionat faptul că melodia a fost făcută „la comanda PSD“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite