Politică

articolul anterior articolul urmator

Coldea a confirmat că Dragnea a fost prezent la chermezele SRI. „Nu s-a tăiat niciun porc, a fost un eveniment în preajma Crăciunului”

23
5 Apr 2018 18:42:30
Autor: Maria Tufan
Florian Coldea a anunţat că va reveni în Comisia de control al SRI pentru noi declaraţii. Foto: Inquam.
Florian Coldea a anunţat că va reveni în Comisia de control al SRI pentru noi declaraţii. Foto: Inquam.

Preşedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, Claudiu Manda, a declarat la finalului audierilor fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, că acesta a confirmat prezenţa lui Liviu Dragnea la evenimentele Serviciului Roman de Informaţii, fără a fi însă vorba de o tăiere de porc.

Preşedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, Claudiu Manda, a confirmat, joi, că liderul PSD Liviu Dragnea a fost prezent la evenimentele SRI, potrivit declaraţiilor fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, audiat pentru mai bine de şapte ore în Comisie.

„Cu privire la tăierea porcului, a spus că a existat un astfel de eveniment, în preajma Crăciunului, au participat peste 10 persoane. A fost rugat să confirme persoanele care au fost vehiculate în spaţiul public, le-a confirnat. Nu s-a tăiat niciun porc. Au participat domnii Ghiţă, Dragnea, Ponta şi alţi parteneri externi”, a declarat Manda.

La finalul audierilor Florian Coldea a anunţat că va reveni în Comisie pentru a aduce noi detalii şi lămuriri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

23 Comentarii

herr v.5.02
5.04.2018, 19:57:13

Asta cu Coldea e ca-n bancu' cu securistii de pe vremea lui Ceasca. La inceput te bateau sa spui tot, apoi te bateau ca sa taci din gura.

+3 (5 voturi)
Lucifer
5.04.2018, 20:15:45

Şi mie mi s-a părut că la ultima întâlnire Coldea a fost foarte agresiv. Păi dacă începe ăsta să măcăie se duce dracu' statul român, cum o fi el paralel, perpendicular, mafiot. Poate intrăm în război civil.

0 (4 voturi)
Shenghen Alikianos
5.04.2018, 20:08:43

In ce calitate era prezent DraCnea. Turnator sau omu' cu porcu' ? Amandoua ? Daca nu era porcu' nu avea nici un sens prezenta DraCnei. Nu ? E adevarat ca fiul de melițian ceaușist oferea informații, turnătorii din proprie inițiativă ?

0 (2 voturi)
M Costi
5.04.2018, 20:35:04

@Shenghen Alikianos -"In ce calitate era prezent DraCnea. Turnator sau omu' cu porcu' ?.." ! Intrebari foarte inteligente , cu raspuns inclus ! Acu' nu mai conteaza , important e ca porcu' a scapat . Si pune intrebari inteligente la Adevarul !

0 (2 voturi)
Nicolae8
5.04.2018, 20:37:11

Ehe, unde sunt securiștii de omenie de altădată?

Vezi toate comentariile (23)

Modifică Setările