Come on, buddy

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărise şi Mihail Neamţu să spună că a-ţi permite să nu naşti e acelaşi lucru cu a-ţi permite să nu te vaccinezi. Cred însă că lucrurile nu sunt chiar atît de simple, deşi, sigur, o frază ca aceasta poate să aducă cîteva simpatii unui disperat.

Decizia conform căreia vrei să naşti sau nu este fix problema ta. Nimeni nu se va îmbolnăvi pentru că tu nu-ţi doreşti copii, toată lumea va putea merge în continuare la şcoală dacă nu vei naşte. Nimeni, dar absolut nimeni nu va avea probleme de respiraţie sau nu va muri datorită deciziei tale.

În schimb, dacă nu te vaccinezi, atunci poate că cineva se va îmbolnăvi din cauza ta sau poate că va muri chiar. Aproape sigur că vor fi clase în care predarea se va suspenda şi va trece online.

Nu ştiu nici oare pe cine numeşte Dl Neamţu „progresist”. Mulţi progresişti afirmă cu tărie că antivaxerii sunt cei marginalizaţi, cînd numai eu ştiu mulţi oameni umblaţi prin lume şi cu notorietate care nu vor nici în ruptul capului să se vaccineze. Ei au dreptul să refuze vaccinul, eu am dreptul să mă tem pentru soţia mea care merge zi de zi la şcoală să predea.

image
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite