Comisia „Alegeri 2009“ recunoaşte că n-a aflat nimic nou. Florea: Din probe nu se poate trage concluzia că s-a influenţat rezultatul votului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Florea, şefa Comisiei „Alegeri 2009“, a anunţat că structura pe care o conduce nu a putut trage vreo concluzie clară referitoare la fraudarea rezultatului votului de la prezidenţialele din 2009. Cu toate acestea, „planează suspiciunea“ că cei care s-au întâlnit în sufrageria lui Gabriel Oprea, ar fi urmărit să „influenţeze rezultatul votului“.

„Am aflat că în casa domnului Gabriel Oprea au participat oameni cu funcţii de conducere: George Maior, Floria Coldea, Laura Codruţa Kovesi, Neculai Onţanu, Anghel Iordănescu (...) Aceşti oameni nu au vrut să vorbească despre scopul pentru care erau acolo“, a declarat Oana Florea, referitor la concluziile raportului final al comisiei. 

„Planează suspiciunea ca cei din casa domnului Oprea s-au întâlnit să influenţeze rezultatul votului.Din probe nu se poate trage această concluzie“, a completat şefa Comisiei „Alegeri 2009“. Pe de altă parte, Florea a spus că oamenii din comisie nu au „putut administra probele“. 

Florea a vorbit şi de mai multe nereguli referitoare la modul cum au fost organizate secţiile speciale.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite