Comisia Juridică are un nou membru: „specialistul“ Cătălina Ştefănescu, protejata lui Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai tânăr politician din Parlamentul României, deputatul PSD, Cătălina Ştefănescu, este noul membru al Comisiei Juridice. Ce o recomandă pe protejata lui Liviu Dragnea să dea aviz pe cele mai importante proiecte de lege?


În 2012, Elena Cătălina Ştefănescu, în vârstă de 23 de ani, a candidat pe listele Uniunii Social Liberale- Partidul Social Democrat pentru un mandat de deputat în Colegiul 1 Turnu Măgurele. La aproape un an de la începerea mandatului, protejata lui Liviu Dragnea a avut o prezenţă fadă în Legislativ. Mai precis, s-a remarcat printr-un singur lucru: a schimbat comisia parlamentară din care este obligată să facă parte.

Cătălina Ştefănescu a simţit nevoia unei schimbări în viaţa parlamentară şi a decis să se „transfere“, în această săptămână, de la „Comisia pentru învăţămînt, ştiinţă, tineret şi sport“ la Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi, în calitate de membru". Comisia Juridică este forul prin care trec toate proiectele de lege.

Cine este Cătălina Ştefănescu

Elena Cătălina Ştefănescu a urmat cursurile Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, secţia Limbi Moderne Aplicate, la Universitatea din Bucureşti. După facultate, Cătălina Ştefănescu şi-a dat masterul în Politici Publice şi Integrare Europeană la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administraţie din Bucureşti. După ce a terminat studiile la Universitatea Bucureşti, Cătălina Ştefănescu a fost consultant la Agroconstruct.

Singura performanţă cu care se poate lăuda domnişoara deputat este o menţiune obţinută în clasa a X-a, în anul 2005, când a participat la Olimpiada la Limba Română, etapa naţională la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân din Râmnicu Vâlcea, unde s-a situat în urma evaluării pe locul 8 cu un punctaj de 8,7.

Potrivit CV-ului de doar câteva rânduri, publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Cătălina Ştefănescu nu are niciun fel de studii în drept care să o recomande pentru un scaun în Comisia Juridică.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite