articolul anterior articolul urmator

Comisia „România 2040“ este utilă. Depinde, însă, de cine o conduce şi ce va propune

10
11 May 2018 08:50:07
Ştefan Vlaston

10 Comentarii

Vanatorul/d.c.
11.05.2018, 10:03:44

E adevarat..! Seful mafiei pesediste, Liviu Dragnea, e un gargaragiu si jumate..! Insa are concurenta foarte serioasa din partea altui gargaragiu, recte marioneta plantata la Cotroceni de catre mafia penelist-luluțan-coldista..! Daca ”comiția” lui Dragnea e o abureala de zile mari, comisia cu care se lauda bleablaistul cititor de fituici de la Cotroceni ca va lucra la grandiosul lui proiect de tara, a ingropat deja mortul (proiectul) in papusoi si intre adunarilepentru parastasele de vesnica pomenire (ca sa vada si ochii presei ceva activitate), membrii comisiei iohanniste trag la la aghioase pe bani publici mai ceva ca figurantul care maimutareste presedintia tarii..! Deci, smecheriile asta cu tot felul de comisii care, chipurile, ar lucra ”pe ruptelea” pentru viitorul grandios al maretei noastre patrii saracite si mafiotizate de catre BUGETARI aflati in functii mai mult sau putin inalte, nu sunt altceva decat ”cuibușoare calduțe” si bine remunerate in care sunt plantati tot felul de paraziti cu fason academic, cu unica misiune sa le soilească vârtos pe banii fraierilor care stau cu orele la randuri pentru a-si plati taxele si impozitele..! Cu giguranta ca țara e tinuta in loc si de armatele de ”esperti”, care populeaza tot felul de ”comiții” specializate..in jefuirea banului public..! Nu stiu cat vor mai rezista cei din sectorul privat sa duca in cârca sutele de mii de ”asistati ..mascati”, multi dintre ei bugetari ..de lux, taietori frunze la caini prin zeci de mii de birouri si comisii..!

-2 (2 voturi)
Vanatorul/d.c.
11.05.2018, 10:31:49

Apropo de textul de ieri al d-lui Vlaston, text in finalul caruia, confirmându-si renumele de analist care o da numai bara cu previziunile, spunea urmatoarele: ”În concluzie, soluţia aşteptată de către specialişti şi populaţie la şedinţa de azi a CCR privind sesizare dlui Toader este „sesizare inadmisibilă”. Stim cu totii ca CC a amanat pronuntarea (decizia, verdictul) pana pe 30 mai. Totusi, dl Vlaston tot a nimerit-o undeva cu CC si ”sesizarea inadmisibila” pe care anunta ca sigura si indubitabila..!:)) Insa e vorba pronuntarea legata de sesizarea făcută de președintele Klaus Iohannis cu privire la modificarea Legii de funcţionare a Agenţiei Naţionale de Intergritate (obiectia fiind de neconstitutionalitate a legii), sesizare pe care, in urma deliberărilor, Curtea Constituțională a respins-o cu majoritate de voturi, ca fiind.. inadmisibilă..! ”Unde dai, si unde crapa”, domnule Vlaston:))

herr v.5.02
11.05.2018, 15:41:19

...Noi lovituri de o duritate nemaivazuta aplicate "mafiotilor boschetului cu 3 trandafiri" de catre vanatorul/de.c. Ia sa le vedem. Iohannis e un gargaragiu si jumatate, la concurenta cu seful pesedeilor, spune vanatorul. Atunci cand nu reactiona atacurilor pesediste, Ioha era facut "mutalau", "ficus", batjocorit in fel si chip. Acum cand in sfarsit, realizeaza gravitatea situatiei si iese la atac, e "gargaragiu". Despre comisiile prezidentiale. Ce se intampla (sau nu se intampla) in acele comisii e infinit mai putin grav decat ceea ce se petrece in parlament. Dar vanatorul nu sufla nimic despre asta. Consemnul, deh ! Mai departe. Faptul ca CCR da liber la ciuntirea atributiilor ANI, considerand absolut normala albirea de incompatibilitati a celor prinsi cu matza-n sac (parlamentari, cei din administratia centrala si cea locala), de catre ANI, il umple de satisfactie pe vanatorul nostru. Tot consemnul, bata-l cucu' ! Curat luptator antipesede, nu-i asa, vanzator/de.c., adica de propaganda pesedita, pe care nu tzi-o cumpara nimeni pe acest forum...

+1 (1 vot)
Vanatorul/d.c.
11.05.2018, 18:14:07

Comentariu considerat abuziv.

Lucifer
11.05.2018, 11:03:53

Comisia România 2040 ar putea fi utilă, dar nu condusă de Dragnea ci de o personalitate ştiinţifică, eventual un academician. Sunt multe aspecte nu numai politice şi economice, dar mai ales de calitate a viitorului pe care ni-l dorim. Astfel pusă problema, o astfel de lucrare trebuie să fie mai mult culturală şi civilizaţională, politica şi economia fiind doar mijloacele de realizare a ideii de dezvoltare civilizaţională. Un popor este cu atât mai de admirat cu cât are o idee cât mai înaltă despre calitatea propriului viitor. Mă îndoiesc că în acest moment istoric poporul român poate avea un vis de perspectivă asupra propriei lui evoluţii viitoare. Sufletul românesc post-comunist încă nu s-a regăsit, nu şi-a creat încă noi norme şi valori, ca urmare nu ai premize ferme de pornire. Repet, este o întreprindere filozofico-culturală, mai puţin politico-economică.