Compania Municipală de Iluminat Public îi răspunde lui Vlad Voiculescu după ce acesta a acuzat-o că a făcut campanie pentru PSD: Totul a fost legal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti (CMIPB) a transmis vineri că respinge acuzaţiile candidatului PLUS pentru Primăria Capitalei Vlad Voiculescu, precizând că acesta din urmă a făcut „acuzaţii false, mincinoase, care afectează grav imaginea companiei”. Voiculescu a declarat vineri dimineaţă că CMIPB a amplasat mesaje electorale pentru PSD

„Respingem toate acuzaţiile lansate de domnul Vlad Voiculescu şi subliniem că acestea sunt acuzaţii false, mincinoase, care afectează grav imaginea şi activitatea companiei. Compania noastră a încheiat un contract, cu respectarea tuturor prevederilor legale, pe care l-a realizat conform prevederilor legale, pentru care a facturat şi a încasat contravaloarea serviciilor, conform prevederilor legale. (…) Cu privire la afirmaţiile false legate de angajarea unor case de avocatură, precizăm că CMIPB este reprezentată, în toate litigiile existente, exclusiv prin consilier juridic, angajat al societăţii, şi nu a încheiat contracte cu nicio casă de avocatură. Având în vedere aceste noi afirmaţii, făcute în mod public, în scopul denigrării imaginii societăţii noastre, precizăm că ne rezervăm dreptul de a-l acţiona din nou în instanţă pe domnul Voiculescu”, precizează CMIPB pe Facebook.

Vlad Voiculescu a explicat că a fost dat în judecată de Gabriela Firea prin compania municipală de iluminat public după ce, anul trecut, pe 19 aprilie, a fotografiat un autovehicul au Companiei municipale de iluminat public din cadrul Primăriei Generale care ar fi montat mesh-uri ale PSD.

„Ce a făcut compania municipală? Presupun că la directiva doamnei Firea este să mă dea în judecată şi să spună că acea companie era acoperită de un contract pentru 19 aprilie, lucru fals. (...) În cadrul procesului, atunci când li s-au cerut documente, au ataşat nişte contracte cu alte partide, din alte zile, aşa încât pe 19 aprilie nu exista niciun contact cu PSD. Asta înseamnă nici mai mult, nici mai puţin decât delapidare. Asta înseamnă folosirea banului public pentru servicii către PSD, partidul doamnei primăriţe. Pe 19 aprilie noaptea, ca PSD, au prestat servicii pentru PSD. Când li s-a cerut transparenţă, ce au făcut este să atace” a afirmat Vlad Voiculescu vineri, într-o conferinţă de presă.

Acesta a anunţat că va depune plângere penală pentru delapidare împotriva conducerii Companiei municipale de iluminat Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite