Concurs pe blogul Elenei Udrea: Spune ce taxă va mai introduce Guvernul și câștigi o navetă de bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Liderul PDL Elena Udrea anunţă pe blog că lansează un concurs către cititorii săi: "Spuneţi ce taxă credeţi că ar urma să mai introducă Guvernul Ponta şi puteţi obţine în fiecare zi o navetă de bere, încă fără taxă".

"Guvernului Ponta - Lansez astăzi un concurs către cititorii blogului şi ai paginii de Facebook. Spuneţi ce taxă credeţi că ar urma să mai introducă Guvernul Ponta şi puteţi obţine în fiecare zi o navetă de bere, încă fără taxă. Eu m-am mai gândit la vreo două: Taxă pe Învăţăturile lui Dan Voiculescu către fiul său (spiritual) Dan Constantin; Taxă pe fiecare ministru al Învăţământului schimbat", scrie Udrea.

Udrea propunea, recent, introducerea "taxei pe plagiat", a "taxei pe apariţiile TV ale premierului" sau a "taxei pe kilogram de nou angajat în structurile Guvernului".

"Am observat cu uimire noile taxe ingenioase ale Guvernului Ponta. Ar fi semne clare de data asta de neplagiat. Aşadar, Guvernul pune biruri pe fast food, bere şi companii petroliere", scrie Udrea pe blogul său, informează Mediafax.

Ea susţinea că Guvernul, care "nu se dovedeşte foarte prietenos faţă de consumatori", a neglijat o sumă de taxe care ar putea fi promovate imediat.

"Sunt de părere că între taxele care trebuie luate în considerare s-ar putea număra: taxa pe plagiat, taxa pe apariţii TV ale premierului, taxa pe dezarcorduri în discursurile ministrului Educaţiei, taxa pe kilogram de nou angajat în structurile Guvernului, taxa pe deplasări la Bruxelles pe post de prim-ministru fără treabă", adaugă Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite