Politică

articolul anterior articolul urmator

Conflict în PMP: Adrian Papahagi ameninţă că demisionează dacă deputatul Marin Anton intră în partid

19
15 Feb 2014 20:13:51
Autor: Iulia Marin
Deputatul Marin Anton, mărul discordiei în PMP FOTO Adevărul
Deputatul Marin Anton, mărul discordiei în PMP FOTO Adevărul

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Adrian Papahagi, a ameninţat că demisionează în cazul în care deputatul Marin Anton, care a plecat din PNL, se înscrie în formaţiunea nou înfiinţată.

„Are o avere destul de greu de justificat şi care, în mod întâmplător, începe să se constituie odată cu momentul în care a fost administrator la RAFO Oneşti. Dacă Marin Anton intră în partidul nostru, luni, eu voi ieşi din acest partid“, a ameninţat Papahagi.

La rândul lui, Anton şi-a anunţat înscrierea în PMP, însă în urma acestui conflict, decizia finală urmează să fie anunţată de preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Marin Anton este unul dintre cei mai înstăriţi parlamentari şi, potrivit revistei „Forbes“, averea sa depăşeşte 10 milioane de euro. Anton a fost membru PDL până în 2012, când a trecut în tabăra liberală.

„Am luat decizia de a mă alătura Partidului Mişcarea Populară pentru că este o construcţie politică proaspătă şi veritabilă de centru-dreapta şi reprezintă singura voce credibilă a Opoziţiei în acest moment. Sunt încrezător că, în scurt timp, Mişcarea Populară, care îşi propune un alt mod de a face politică, va reuşi să se impună în faţa partidelor tradiţionale, mai ales că acestea au adus clasa politică românească la un nivel incredibil de jos prin scandalul permanent întreţinut şi prin urmărirea intereselor proprii în detrimentul binelui comun“, anunţa Anton săptămâna trecută.

Citeşte şi:

Deputatul Marin Anton lasă PNL pentru Partidul Mişcarea Populară. „Nu m-am putut adapta în interiorul PNL“

Deputatul PNL, Marin Anton, a anunţat joi că demisionează din PNL pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară. Anton spune că nu a putut să se adapteze în interiorul partidului, dar speră la o fuziune PMP-PNL la alegerile prezidenţiale.

Partidul Mişcarea Populară s-a înfiinţat oficial: „Nici useliştii, nici blatiştii nu ne-au putut opri“

„Partidul Mişcarea Populară a fost înregistrat astăzi în Registrul partidelor politice, prin decizia definitivă a Curţii de Apel Bucureşti“, a anunţat preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac.

„Am luat decizia de a mă alătura Partidului Mişcarea Populară pentru că este o construcţie politică proaspătă şi veritabilă de centru-dreapta şi reprezintă singura voce credibilă a Opoziţiei în acest moment. Sunt încrezător că, în scurt timp, Mişcarea Populară, care îşi propune un alt mod de a face politică, va reuşi să se impună în faţa partidelor tradiţionale, mai ales că acestea au adus clasa politică românească la un nivel incredibil de jos prin scandalul permanent întreţinut şi prin urmărirea intereselor proprii în detrimentul binelui comun“, a anunţat Anton.

Citeste mai mult: adev.ro/n0y3oa

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

tampa_killer
15.02.2014, 20:24:41

Ce situatie! Noroc ca poarta numele ilustrului sau tata caci altfel posibilul proaspat intrat/ demisionar vicepresedinte ar fi fost la fel de celebru ca acest Anton!!!

-1 (9 voturi)
TITUS
15.02.2014, 21:57:29

Domnul Papahagi are dreptate . Un traseist cu avere suspecta e sanatos a fi lasat pe tusa. Oameni ca asta , Anton , murdaresc viata politica romaneasca.

+8 (12 voturi)
Nitescu Daniel
15.02.2014, 22:33:44

Da, murdaresc viata politica dar o si intretin !

+8 (8 voturi)
Un Cititor
16.02.2014, 00:29:41

Respect domnului Papahagi! Se observa ca PMP a fost creat dupa principiul de a reforma, nu de a-si consuma energia reformandu-se! Succes in continuare!

+5 (15 voturi)
Utilizator Adevărul
16.02.2014, 00:38:02

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (19)

Modifică Setările