Congresul PSD. Ponta: „PSD şi PNL candidează separat la europarlamentare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
victor ponta

Preşedintele PSD Victor Ponta le-a transmis, sâmbătă, celor cinci mii de delegaţi prezenţi la congresul PSD că luni începe campania pentru Parlamentul European. Ba, mai mult, liderul social-democrat a atras atenţia că aceste alegeri nu se vor mai desfăşura sub „umbrela USL“.

„Luni începe campania pentru europarlamentarele din 2014. În mai 2014, nu vom mai avea umbrela USL. Veţi putea să demonstraţi în fiecare organizaţie, comună, oraş, judeţ care e capacitatea noastră de mobilizare, sprijnul pe care PSD îl are. Mă bazez pe dumneavostră ca să fim nu doar primul partid din România la alegeri, dar să fim în grupul social-democrat din Parlamentul European o delegaţie puternică şi respectată. Vreau să înţelegeţi acest mesaj şi să-l trataţi cu mare seriozitate. De luni vă consideraţi în campania pentru Parlamentul European“, le-a transmis Victor Ponta delegaţilor prezenţi sâmbătă la congresul PSD.

De asemenea, un mesaj despre importanţa câştigării alegerilor europarlamentare a fost transmis şi de Serghei Stanishev, preşedintele PES: "Noi, social-democraţii, trebuie să câştigăm alegerile europene".

Alegerile europarlamentare vor avea loc în primăvara anului 2014.

 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite