Congresul PSD. Ponta doreşte să fie „peştele cel mare şi rapid“ din politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO: Arhiva Adevărul
Victor Ponta FOTO: Arhiva Adevărul

Liderul PSD Victor Ponta le-a spus colegilor prezenţi la Congresul PSD că în politica actuală nu se mai aplică doar principiul „peştele cel mare îl înghite pe cel mic”, ci şi „peştele mai rapid câştigă competiţia cu peştele lent”. Într-un astfel de context, premierul a subliniat că doreşte să fie „peştele cel mare, şi totodată cel mai rapid”.


„Proiectul nostru nu se opreşte la abolirea regimului Traian Băsescu. Este o condiţie importantă dar nu este scopul final, trebuie să schimbă nu doar regimul Băsescu, ci România în ansamblul său. Dacă Băsescu crede că este câştigătorul războaielor, eu vreau să fiu constructorul păcii. Sunt extrem de hotărât să construiesc un alt model politic, acolo unde el preferă confruntarea eu cred că dialogul este soluţia, acolo unde caută duşmani eu caut partener. Eu vreau să fiu peştele cel mai mare şi rapid”, a subliniat Ponta.

Congresul PSD s-a reunit, sâmbătă, pentru a alege conducerea partidului. Victor Ponta este singurul candidat la postul de preşedinte, iar Liviu Dragnea singurul candidat pentru postul de preşedinte executiv. Marea bătălie se dă pentru cele 16 posturi de vicepreşedinţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite