Congresul USR a votat fuziunea cu PLUS. „Vechile partide au avut timp de 30 de ani şansa să dovedească ce pot să facă. Acum e rândul generaţiei noastre”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna şi Dacian Cioloş. FOTO Facebook Barna
Dan Barna şi Dacian Cioloş. FOTO Facebook Barna

Dan Barna a anunţat pe Facebook că formaţiunea pe care o conduce, USR, a adoptat la Congres fuziunea cu PLUS. Preşedintele USR precizat că începe perioada generaţiilor liderilor din USR şi PLUS, după ce 30 de ani politica a fost făcută de vechile partide.

„În urmă cu puţin timp Congresul USR a aprobat fuziunea cu PLUS. Am fost împreună de la început, am fost puternici în alianţă, unirea este un pas firesc. Este ceea ce şi-au dorit membrii noştri, este ceea ce ne-a cerut electoratul. Împreună suntem şi mai hotârâţi să luptăm pentru idelurile şi principiile noastre, iar voinţa noastră de a schimba România în bine este începând de astăzi şi mai puternică. Vechile partide au avut timp de 30 de ani şansa să dovedească ce pot să facă. Acum e rândul generaţiei noastre să decidă cum va arăta această ţară”, a scris pe Facebook Dan Barna. 

Potrivit unor surse din partid, fuziunea a fost susţinută de aproximativ 75% din cei care au votat, în timp ce 17% au ales să voteze împotrivă. 

Noul partid se va numi USRPLUS şi va avea doi copreşedinţi, până la Congresul de anul viitor, când va fi aleasă o conducere unică.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite