Consilierii PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand de nerespectarea legii şi cer refacerea proiectului de buget pentru 2021

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand FOTO Inquam Photos
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand FOTO Inquam Photos

Consilierii sectorului 1 ai Partidului Naţional Liberal aduc acuzaţii grave asupra primarului de sector şi transmit că vor solicita din nou scoaterea proiectului de buget pe anul în curs de pe ordinea de zi a şedinţei consiliului local.

„Proiectul de buget de pe ordinea de zi de astăzi este identic cu cel propus anterior, construit pe baza unei organigrame suspendate de Tribunalul Bucureşti. În consecinţă, consilierii PNL Sector 1 vor solicita scoaterea acestui punct de pe ordinea de zi, refacerea urgentă a proiectului de buget şi o dezbatere publică a noii forme”, conform comunicatului de presă transmis de PNL sector 1.

Potrivit acestora, primarul sectorului 1, Clotilde Armand nu respectă o decizie a Tribunalului Bucureşti şi nici răspunsul din partea ANFP cu privire la legalitatea proiectului de buget pentru 2021, solicitat de consilierii PNL. 

„Nu doar că nu s-a întâmplat niciunul dintre lucrurile solicitate, ba chiar, din informaţiile pe care le avem, primarul Clotilde Armand şi Lavinia Ionescu, secretarul general al Primăriei S1, ar fi mers la ANFP şi ar fi solicitat retragerea acelui răspuns şi redactarea unui nou document, care să transmită că decizia instanţei nu trebuie reflectată în buget. Se pare că aceleaşi presiuni sunt exercitate şi asupra Prefecturii Bucureşti, de unde se aşteaptă un punct de vedere propriu".

Consilierii PNL mai spun că toate acestea periclitează activitatea primăriei şi că legea trebuie respectată. „Dacă aceste informaţii sunt reale, asistăm la abuzuri şi încălcări grave ale legii, rezultatele unui joc de orgoliu care periclitează activitatea Primăriei şi, implicit, viaţa tuturor locuitorilor din sector. Pentru noi, însă, contează mai puţin modul în care primarul Sectorului 1 îşi duce propriile războaie, ci respectarea legii şi stoparea haosului”, mai arată sursa citată.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite