Consilierul lui Crin: Geoană m-a scos din euroalegeri în biroul lui, ce Comisie de Integritate?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Mihalache
Dan Mihalache

Consilierul lui Crin Antonescu, Dan Mihalache, exclus din PSD de Mircea Geoană, a povestit pe blog două păţanii personale, asemănătoare cu "linşajul" la care este supus acum Geoană în PSD.

Mihalache spune că s-a abținut "cât a putut" să scrie despre subiectul Mircea Geoană pentru că "sunt subiectiv în acest caz" dar auto-victimizarea lui Geoană a întrecut o "limita" dincolo de care nu poate să tacă.

Episodul 1

"În septembrie 2007 Geoană a decretat că eu n-am ce să caut pe listele pentru Parlamentul European, pentru că aș fi făcut unui ziar o declarație nepotrivită.

Acum citez de pe Hotnews: „Mircea Geoană a recunoscut miercuri că a decis "în biroul meu, la auzul acestor comentarii" să-l excludă pe Mihalache de pe lista pe care ocupa poziția zece."

Și nici măcar nu mi-a dat un telefon să mă întrebe dacă sunt adevărate sau nu. Ce instanțe ale partidului, ce Comisie de integritate, ce mai conta că listele fuseseră adjudecate politic de Biroul Permanent Național? Ele au fost depuse așa cum a decis Mircea Geoană „în biroul lui"", a scris Mihalache.

Episodul 2

"La vreo lună după aceea tot Mircea Geoană a anunțat, în urma unei ședințe a Biroului Permanent Național, excluderea din partid a subsemnatului, împreună cu Răzvan Theodorescu, Ion Solcanu și Alin Teodorescu. Bun, măcar eram într-o companie selectă. Suspiciunea pentru care eram excluși era că am fi votat contra moțiunii de cenzură depuse intempestiv de Geoană împotriva guvernului Tăriceanu. Nu că ar fi avut cineva vreo dovadă că eu aș fi votat împotrivă, nici că m-ar fi chemat la vreo discuție, la vreo Comisie de integritate sau măcar la Biroul Permanent! Pur și simplu unii i-au explicat lui Geoană că are nevoie de un gest de forță, care să-i reconfirme autoritatea în partid, ocazie cu care poate scăpa și de anumite personaje indezirabile", a povestit consilierul lui Crin.

Dan Mihalache a adăugat că "lamentările lui Geoană despre democrația în PSD" îl fac să râdă şi a spus că liderul Senatului culege ce a semănat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite