Politică

articolul anterior articolul urmator

Adrian Veştea, după Congresul PNL: Am fost martorul unei minuni - aproximativ 1.200 de votanţi au furnizat fix 1.842 de voturi

4
26 Sep 2021 23:01:26
Autor: Anne-Marie Sandu
Adrian Veştea urează succes lui Rareş Bogdan şi celorlalţi colegi aleşi în forul de conducere al partidului.
Adrian Veştea urează succes lui Rareş Bogdan şi celorlalţi colegi aleşi în forul de conducere al partidului.

Preşedintele CJ Braşov Adrian Veştea, care a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte PNL în faţa lui Rareş Bogdan, afirmă ironic că la Consiliul Naţional de duminică a fost martorul unei minuni, pentru că aproximativ 1.200 de votanţi au furnizat fix 1.842 de voturi.

”Astăzi, în a doua zi de Congres al PNL am fost martorul unei minuni. Nu, nu este vorba despre biblica înmulţire a pâinilor şi peştilor, dar seamănă. Am văzut minunea ca aproximativ 1.200 de votanţi să furnizeze fix 1.842 de voturi. Evident, faptul că un candidat la funcţia de vicepreşedinte a făcut parte şi din echipa de numărare a voturilor este tot o minune.

Cum zicea Iosif Vissarionovici, nu contează cine votează, contează cine numără voturile. Dictatorul a murit în 1953, dictonul a rămas, că de-aia e dicton.

Dar să trecem, că toate trec în viaţă. Importante nu sunt funcţiile pe care le deţii, important este cum le foloseşti pentru a lăsa ceva bun în urma ta. Bref, rezultatul votului de astăzi pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL pentru Comunicare şi Relaţii Internaţionale: Rareş Bogdan 1.107 voturi, Adrian Veştea 690 de voturi, 45 de voturi anulate”, a scris Veştea pe Facebook.

El urează succes lui Rareş Bogdan şi celorlalţi colegi aleşi astăzi în forul de conducere al partidului.

”Mulţumesc în mod special celor care, în cele două zile de Congres, dar şi în campania internă, au ţinut la ştaiful liberal şi au avut un comportament demn de ceea ce înseamnă PNL în istoria României. În ceea ce ne priveşte, noi, liberalii braşoveni ne întoarcem la treabă. Treabă chibzuită. Pentru că asta aşteaptă oamenii de la noi”, şi-a încheiat Adrian Veştea postarea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Un cititor
26.09.2021, 23:26:18

"Astăzi am fost martorul unei minuni - aproximativ 1.200 de votanţi au furnizat fix 1.842 de voturi" Noroc ca se mai intampla si asa "minuni" sa recunoasca chiar si EI !! Asa mafioti conduc tara !!! Asta vedem si noi !!! Asta vad si romanii in toata tara !!! Populism a la PSD !!! Ei se lauda, tara huiduie !! Intre timp regresam, PNL-istii se aseaza pe ciolan. Leafa le merge. Ce le pasa de tara! ...dar vin iar alegerile !!! Ce ne vor mai promite?! Sa le fie rusine !

-12 (14 voturi)
Ce ar spune Isus
26.09.2021, 23:57:52

Wow. Asta a ajuns PNL sub #echipacastigatoare?

+15 (15 voturi)
Victor Nagy
26.09.2021, 23:50:23

.............. "Preşedintele CJ Braşov Adrian Veştea, care a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte PNL în faţa lui Rareş Bogdan, afirmă ironic că la Consiliul Naţional de duminică a fost martorul unei minuni, pentru că aproximativ 1.200 de votanţi au furnizat fix 1.842 de voturi." Cand ai tacut despre alte voturi dubioase , ar fi frumos sa taci si cand te-au furat pe tine ... daca tot tii la staiful liberal . Ca nu se poate sa nu stii nimic despre cum a pierdut Scripcaru alegerile din Brasov , Daca ceilalti primvicepresedinti au avut peste 1550 de voturi , Batistuta a luat doar vreo 1100 ... se pare ca si acelea vopsite . Curata legitimitate ...... in partidul de guvernamant ! Dar avem democracy ... sau democratura ? ! Astora le facea ambasadorul marelui licurici , Zukerman , propaganda . Cum e domn' Johanis cu statul de drept ?

-11 (13 voturi)
Victor Nagy
27.09.2021, 00:35:00

........... Asa se castiga niste alegeri ... pe model american ! ! ! " Lumea democratica ".... ha ...ha ... ha ... democracy ! ! ! ha ha ha

-12 (12 voturi)
Modifică Setările