Constantin (PC): „Am ajuns în situaţia ca parteneri USL să se atace. Cer reuniune de urgenţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, vineri, referitor la atacurile dintre Crin Antonescu şi Victor Ponta, că s-a ajuns într-o situaţie incredibilă şi că este nevoie „de urgenţă“ de o reuniune a USL.

„Trebuie să recunosc că am ajuns într-o situaţie incredibilă, ca anumiţi parteneri din USL, alianţa fondată pe încredere, să ajungă să stea la pândă, să atace pentru a capitaliza politic pe seama declaraţiilor celuilalt", a declarat Constantin, citat de Mediafax.

Potrivit liderului PC, acest comportament, indicat de unele declaraţii şi din cursul zilei de astăzi, este inacceptabil şi nu face decât să distrugă încrederea în USL şi în capacitatea acestei coaliţii de a oferi răspunsuri la problemele reale ale cetăţenilor.

„Cred că este nevoie, de urgenţă, de o reuniune a USL!“, a conchis Constantin.

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, în cursul unei conferinţe de presă, că declaraţiile premierului Victor Ponta referitoare la schimbarea procurorului Lucian Papici din funcţia de şef al Secţiei I a DNA sunt inacceptabile.

În replică, premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Focşani, întrebat despre atacurile lui Crin Antonescu la adresa sa, că vrea să facă eforturi ca să păstreze USL unită, adăugând că nu doreşte să-i răspundă în public liderului liberal.

"Eu vreau să avem linişte şi să realizăm ceea ce cer oamenii, să avem linişte, să creăm locuri de muncă", a spus premierul.

El a menţionat că nu îi va răspunde în public lui Crin Antonescu şi că va face tot ce îi va sta în putinţă pentru ca USL să rămână unită.

"Eu cred în USL şi fac tot ce ţine de mine pentru a păstra USL unită şi nu fac critici în public", a mai spus Ponta la insistenţele jurnaliştilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite