Continuă disputele între PNL şi Clotilde Armand: Răfuielile politice ar trebui să le purtaţi cu resursele personale, nu prin angajaţi plătiţi din banul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand a ajuns iar în conflict cu PNL FOTO Facebook
Clotilde Armand a ajuns iar în conflict cu PNL FOTO Facebook

Gheorghe Dinu, consilier local PNL în Sectorul 1, îi critică pe Clotilde Armand şi pe şeful Departamentului de comunicare din Primăria Sectorului 1, cerând demiterea celui din urmă, după o postare făcută pe Facebook, în care erau aduse acuzaţii la adresa liberalului.

„La primăria Sectorului 1 pare că se face doar comunicare politică şi mult prea puţină administraţie. Iar cetăţenii aşteaptă. Spitalele aşteaptă. Şcolile aşteaptă. Spaţiile verzi aşteaptă. Cu toţii aşteptăm mult promisa primărie “de sticla” şi administraţie competentă. Dar până atunci, unii oamenii aduşi de dna Primar Clotilde Armand se comportă ca şi cum ar fi angajaţii personali ai primarului şi nu lucrează in slujba cetăţenilor. Un astfel de personaj este Ionel Stoica, un jurnalist relativ cunoscut, adus cu surle şi trâmbiţe în funcţia de Coordonator al Serviciului de Presă al Primăriei Sectorul 1. Până ieri nu l-am văzut în sediul primăriei şi nici nu am observat o schimbare în sensul eficientizării modului în care Primăria comunică cu cetăţeanul. Dar, surpriză! Aseară, încercând, probabil să îşi arate loialitatea totală, dl Stoica a uitat ca nu mai este jurnalist ci a devenit angajat al primăriei, plătit din bani publici şi a scris repejor o postare în care îi ţine isonul lui Armand. Atacă postul Digi24 şi invocă relaţia mea cu cei de la Digi, sugerând că eu mă aflu în spatele unei emisiuni moderate de Cosmin Prelipceanu, care nu a fost pe placul dnei primar Armand. Fireşte că nu voi clarifica această elucubraţie, pentru a nu-l scufunda pe dl Stoica, în mod suplimentar, în penibil”, a scris pe pagina sa de Facebook Gheorghe Dinu, consilier PNL în Consiliul Local al Sectorului 1. 

Liberalul cere ca şeful comunicării din Primăria Sectorului 1 să vină cu explicaţii despre mesajul publicat, dar şi să-şi dea demiai. „În schimb, îi solicit d-lui Stoica să prezinte până la finalul zilei de astăzi dovezi clare cu privire la aluziile aduse şi presupusa mea implicare în poziţia postului Digi24 în problema cablurilor de pe stâlpii din Sectorul 1. Dacă nu, îl invit să îşi dea demisia. De nevoie desigur, că onoarea a pierdut-o deja.Îi solicit, de asemenea, dnei primar, să publice fişa postului pentru Coordonatorul Serviciului de Presă, raportul de activitate pe primele 5 săptămâni al domnului Stoica şi dovada prezenţei sale la locul de munca. Îmi aduc aminte revoltat de dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Acesta s-a finalizat cu mai multe condamnări, inclusiv a lui Liviu Dragnea, liderul PSD din acea perioadă, primită cu mare entuziasm de dna Primar.  Sper că astfel de practici nu vor fi preluate în Primăria Sectorului 1”, a completat Dinu.

Nu în ultimul rând, liberalul îi solicită edilului de la Sectorul 1 să înceteze cu PR-ul. „Dna Primar Armand, v-am susţinut pentru a face performanţă şi a îmbunătăţi viaţa cetăţenilor din Sector. Vă reiterez rugămintea, de această dată insistent, să lăsaţi PR-ul politic şi să vă apucaţi de treabă!  Răfuielile politice ar trebui să le purtaţi cu resursele personale, nu prin intermediul unor angajaţi plătiţi din banul public, să ducă atacuri politice în numele dumneavoastră”, a conchis Gheorghe Dinu.

Primarul Sectorului 1 al Capitalei a anunţat, joi, că a început eliberarea stâlpilor de cablurile de internet, tv şi telefonie. Clotilde Armand spusese anterior într-o postare pe o reţea de socializare că le va transmite adrese oficiale operatorilor de telecomunicaţii, alături de o poză cu un stâlp din faţa Primăriei, unde atrăgea atenţia că „aceste situaţii reprezintă un pericol public”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite