Continuă războiul Alexandrescu-Dâncu: „Ideologul arestărilor-spectacol din PSD mă atacă furibund în Duminica Iertării, ameninţându-mă cu puşcăria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Alexandrescu, pe vremea când era consilier al premierului Viorica Dăncilă. Foto Mediafax
Anca Alexandrescu, pe vremea când era consilier al premierului Viorica Dăncilă. Foto Mediafax

Disputa între Anca Alexandrescu, fost consilier al lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă, şi sociologul Vasile Dâncu continuă. Alexandrescu a răspuns ironiilor lui Dâncu, apărute într-o postare de pe blogul personal.

„Ideologul arestărilor spectacol din PSD mă atacă furibund în Duminica Iertării, ameninţându-ma cu puşcăria pentru că am scris ceva ce lui nu i-a placut. Dincolo de gravitatea ameninţării unui jurnalist cu dosare la DNA, se naşte întrebarea dacă informaţia aruncată public de Vasile Dâncu ca Ministerul sănătatii şi ministrul Victor Costache sunt tinte ale DNA, face parte din „stiinţa sociologică” cu care ne spune ca se ocupa. Şi noi „ltim” foarte multe lucruri!”, a scris Anca Alexandrescu într-un editorial pe realitateadinpsd.net.

La rândul său, Alexandrescu îl ironizează pe Vasile Dâncu. „Aşadar, Vasile Dâncu admite ca a consiliat toti presedintii PSD dar se plange ca nu l-au ascultat (oare de ce?) si mai admite si faptul ca isi doreste sa fie in carti in Kiseleff! Deci unde e minciuna? Postarea acestui “barbat”, intelectual de marca, impotriva unei femei a generat tristete si dezamagire prin modul josnic in care a ales sa atace”, a completat fosta consilieră a lui Liviu Dragnea. 

Nu în ultimul rând, Alexandrescu îl provoacă pe Dâncu la o dezbatere şi îi cere să facă publice sumele încasate de ea din consultanţă. 

Vasile Dâncu, replică pentru „văduva neagră” din PSD

Vasile Dâncu, fost ministru şi vicepremier, îi răspunde Ancăi Alexandrescu, după ce aceasta l-a acuzat că încearcă dezintegrarea PSD. Sociologul o ironizează pe fosta consilieră a lui Liviu Dragnea, despre care susţine că a contribuit la decăderea mai multor şefi de partid.

„În aceste zile am aflat cât sunt de important în politică. Zice „văduva neagră” din PSD sau ”devoratoarea de preşedinţi”, cum îi mai spuneau cei din Kiseleff, că s-a blocat un Congres important pentru mine. Că ar fi un dezastru dacă particip la Congres, deşi eu eram plecat în străinătate şi nu aveam cum să fiu pe scenă, sau că ar fi un dezastru dacă aş fi Preşedinte al Consiliului Naţional, deşi nici nu sunt membru de partid – plecat fiind, eu, de vreo 12 ani”, a scris Dâncu pe blogul personal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite