Continuă tensiunile din coaliţie. Un deputat USR îl acuză pe Emil Boc de „ipocrizie fără margini”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emanuel Ungureanu FOTO Captura Video
Emanuel Ungureanu FOTO Captura Video

Deputatul USR Emanuel Ungureanu îl acuză pe primarul Clujului, Emil Boc, de „ipocrizie fără margini”, referindu-se la conflictul acestuia din urmă cu ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu privind fondurile primăriilor pentru organizarea campaniilor de vaccinare.

„Domnul Boc e supărat că la Cluj s-a schimbat un manager preferat. Ăsta e substratul supărării domnului Boc. Domnul Boc este o vulpe politică bătrână, joacă empatia. Clujul are buget de 400 milioane de euro, când ai nevoie de 100.000 lei înseamnă nici măcar 30.000 de euro, să te plângi că nu are milă ministerul de tine Primăria Cluj? E dovadă de o ipocrizie fără margini, o spun fără menajamente”, a declarat deputatul USR Emanuel Ungureanu la Antena 3.

Acesta s-a referit la conflictul dintre Emil Boc şi ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, după ce edilul Clujului, care este şi preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), afirmat, la RFI, că explicaţiile ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, nu îi ajută cu nimic pe primari şi sunt nesatisfăcătoare. Boc este nemulţumit de ordonanţa de urgenţă a guvernului care prevede că administraţiile locale trebuie să înfiinţeze şi să doteze centrele de vaccinare anti-Covid-19, însă documentul nu menţionează şi sursa de bani.

Câteva ore mai târziu a venit şi reacţia lui Vlad Voiculescu, ironizându-l pe Boc pentru că preferă „să iasă public şi să se plângă” pe subiectul fondurilor necesare ca primăriile să organizeze campania de vaccinare. 

Vezi şi: Primarii PNL şi PSD pun tunurile pe Vlad Voiculescu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite