Coronavirusul muşcă şi din Parlament. Angajaţii Comisiei de Învăţământ din Senat au fost trimişi acasă. Soţul unei angajate, coleg cu femeia pozitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul PSD Liviu Pop
Senatorul PSD Liviu Pop

Preşedintele Comisiei de Învăţământ din Senat, Liviu Pop, le-a transmis  membrilor comisiei că tot personalul a fost trimis acasă, după ce s-a descoperit că soţul unei angajate este coleg la OSIM cu femeia din Bucureşti confirmată ieri cu Coronavirus. În paralel, alte două persoane de la Guvern sunt suspecte de Coronavirus, după ce au intrat în contact - direct sau indirect- cu aceeaşi femeie de la OSIM.

Două persoane din Guvern sunt suspecte de Coronavirus. Una dintre ele e angajată într-o Direcţie din Executiv şi a intrat în contact direct cu femeia de 42 de ani din Capitală confirmată ieri cu Coronavirus. A doua persoană din Guvern cu suspiciuni de boală e o angajată la bucutăria de la Palatul Victoria, însă, în acest caz, e vorba de contact indirect. Fiul bucătăresei e coleg de serviciu cu aceeaşi femeie de 42 de ani depistată ieri pozitiv.

Inspectorii DSP au recoltat probe de la Guvern şi i-au trimis acasă pe angajaţii care au intrat în contact cu cele două persoane vizate, susţin surse politice pentru Adevărul. Guvernul aşteaptă rezultatul testelor.

Cazul 1, contact direct: O persoană angajată la o Direcţie din cadrul Guvernului a fost în contact cu femeia de 42 de ani din Bucureşti depistată ieri cu Coronavirus, angajată la OSIM.

Cazul 2, contact indirect: O altă persoană din Guvern, mai exact una dintre angajatele de la bucătărie, e vizată de epidemie. Fiul bucătăresei lucrează tot la OSIM, unde e posibil să fi interacţionat cu aceeaşi femeie de 42 de ani depistată ieri cu Coronavirus. Fiul bucătăresei locuieşte în aceeaşi casă cu mama sa, susţin sursele citate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite