Cozmin Guşă prezintă „filmul fraudării alegerilor” din Mangalia: MAI trebuie să demareze anchetă urgent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cozmin Guşă FOTO Mediafax
Cozmin Guşă FOTO Mediafax

Analistul politic Cozmin Guşă a cerut luni ministrului de Interne Marcel Vela să demareze o anchetă, susţinând că alegerile din Mangalia au fost fraudate cu „concursul poliţiei municipale”. Acesta afirmă că la presupusa fraudă a participat chiar şi şeful Poliţiei Mangalia, şi prezintă pe Facebook „filmul evenimentelor”.

„BREAKING NEWS MANGALIA! În atenţia lui Marcel Vela şi Bogdan Despescu:
FILMUL FRAUDĂRII ALEGERILOR CU CONCURSUL POLIŢIEI MUNICIPALE.

M.A.I. TREBUIE SĂ DEMAREZE ANCHETĂ URGENT!
DESCRIEREA RELAŢIILOR DE TIP MAFIOT ÎN 9 PUNCTE.

Fiind şi jurnalist de investigaţii la originile mele din presă, începând de ieri am cercetat faptele ilegale care-au marcat alegerile de la malul mării. Marea surpriză este că am găsit implicaţi poliţişti, ba chiar pe şeful Poliţiei Mangalia.

Ce scriam azi dimineaţă?

"Mangalia, locul devenit celebru în campanie prin candidatura independentului Murad, dar şi prin acuzele dovedite despre corupţia primarului în funcţie, favoritul Lu'COVID, a fost ieri ca un teatru de război de gherilă urbană. Cu poliţişti în civil dar cu pistoalele la vedere (!), care defilau demonstrativ pe străzi, dar şi cu un episod ca-n filme, pe care vi-l relatez:

unul dintre responsabilii campaniei lui Murad, a fost oprit în trafic de 7 maşini de Poliţie pentru faptul că avea geamurile maşinii acoperite cu folie; fără mandat din partea vreunui procuror, poliţiştii-miliţieni L-AU ÎNCĂTUŞAT şi l-au dus la secţie, unde au început să-l ameninţe dur, neaceptând prezenţa vreunui avocat; după vreo 2 ore omului i s-a făcut rău, fiind cardiac şi cu un atac de cord la activ petrecut acum câţiva ani; abia atunci poliţiştii au cedat şi l-au dus rapid la spital unde l-au şi abandonat fără explicaţii."
CE-AM AFLAT CĂ S-A ÎNTÂMPLAT ÎNSĂ CU ADEVĂRAT IERI?

1. În timpul dimineţii de ieri, poliţistul Cristian Bozolan, care se afla în afara orelor de serviciu, şi-a folosit maşina personală (cu numere de Bulgaria) şi pe cea a finului său (interlopul Verde, cu Mercedes Vito  identificat cu numerele), pentru a duce cetăţeni ai Mangaliei la vot, în scopul de a vota pentru candidatul Cristian Radu, primarul în funcţie. Există declaraţii ale oamenilor care confirmă ceea ce am scris mai sus, plus aspecte pecuniare!

2. De la orele 14.00, odată cu intrarea în servicu, Cristian Bozolan l-a urmărit în trafic pe unul dintre susţinătorii campaniei candidatului independent Murad, şi l-a oprit asistat de încă 2 echipaje de poliţie. Pretextul principal a fost legat de centura de siguranţă, apoi de foliile de pe parbriz, apoi de asigurarea maşinii, cum se poate observa şi din filmarea postată ieri de către activistul civic  Dorian Ioan Hapurnea. La această operaţiune a asistat, ÎMBRĂCAT ÎN CIVIL, CHIAR ADJUNCTUL POLIŢIEI MANGALIA, DRAGOŞ CRISTEA, cu pistolul afişat ostentativ la curea. Operaţiunea s-a finalizat cu ducerea la Poliţie şi ÎNCĂTUŞAREA OMULUI DIN CAMPANIA LUI MURAD. Acest fapt s-a desfăşurat ilegal fără vreun mandat emis de procuror, deşi era de serviciu la Parchetul Mangalia, GABRIELA RUGEA, SOŢIA CANDIDATULUI PNL LA CONSILIUL LOCAL DE PE POZIŢIA 2!

3. În minutele imediat următoare operaţiunii, şeful Poliţiei Mangalia, CRISTIAN POPESCU, a comunicat pe messenger către alţi colegi poliţişti ştirea că MURAD A FOST ARESTAT!

4. La scurt timp, primarul Cristian Radu postează şi el pe contul de facebook faptul că un contracandidat împreună cu oameni din echipa sa au fost reţinuţi de poliţie (captura FOTO anexată), confirmat la scurt timp de o postare a viceprimarului DRAGOŞ ANGELESCU , care chiar îl nominalizează pe Mohammad Murad ca fiind reţinut de poliţie.

5. Cristian Radu şi a premeditat isprava, printr-o adresa trimisă lui Marcel Vela, cu 2 zile înaintea votului (anexată).

6. Stirea este multiplicată instantaneu pe presa locală şi centrală (cu sprijinul direct al lui LuCOVID!), şi prin intermediul a cca 15 site-uri de ştiri, cei din Mangalia AFLĂ CĂ INDEPENDENTUL MURAD A FOST ARESTAT, deci n-ar mai avea pe cine să voteze. Iar aceste lucruri se petrec exact după  orele 16.00, şi continuă până la 21.00, când votanţi de bază ai lui Murad erau aşteptaţi la vot.

7. În acelaşi timp, primarul Cristian Radu distribuia de pe telefonul său mobil, mesaje pentru a fi votat, faptă ilegală şi pedepsită de legea penală, art.385 (anexă foto). Altă faptă penală este cea conform căreia exact în intervalul de timp în care Murad a fost scos din cursă pentru câteva ore prin incidentul creat, în câteva dintre secţii se desfăşura operaţiunea SUVEICA şi MITA ELECTORALĂ pentru Cristian Radu, plus buletine false distribuite sau făcute dispărute (la Spitalul Municipal condus de către Alina Dan, amanta dovedită de presă ca fiind amanta lui Cristian Radu). Pentru aceste fapte sunt depuse plângeri la Poliţie, cu dovezile anexate!

8. Care sunt legăturile de notorietate dintre cei trei CRISTIENI, poliţiştii menţionaţi şi primarul Cristian Radu? Cristian Bozolan deţine o terasă, COLŢUL VESEL, unde în toată luna de campanie s-au strâns susţinătorii lui Cristian Radu, fiind omeniţi corespunzător.

9. CRISTIAN BOZOLAN este într-o relaţie de prietenie cu celebrul procurorul Teodor Niţă de la Parchetul Constanţa, cel care are în cercetare toate dosarele de corupţie ale lui Cristian Radu, pe care le trenează de ani mulţi. Atenţie, fratele procurorului Niţă, de profesie avocat, a avut contracte bănoase  cu primăria Mangalia, pe care a reprezentat-o în diverse procese.

Mai sunt nenumărate dovezi despre sistemul mafiotizat din Mangalia, pe care oamenii mi le-au povestit, şi care pot fi şi ele baza nu doar pentru ancheta MAI, dar şi pentru sesizarea pentru anularea alegerilor şi repetarea lor. Dar asta, doar dacă instituţiile statului doresc să păstreze aparenţa că avem încă democraţie în România!”, arată Cozmin Guşă pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite