Crin Antonescu: „Nu primesc lecţii de la Traian Băsescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, a explicat gestul de a părăsi sala în timpul discursului preşedintelui Traian Băsescu, precizănd că nu primeşte lecţii de politeţe de la acesta pentru au existat momente la fel de nepoliticoase şi în cazul şefului statului.

„De ce aş mai fi rămas?  Ceremonia se încheiase. Am plecat pentru a arăta public că dicursul ce avea să urmeze din gura lui Traian Băsescu, care a prelungit cu 40 de zile numirea la Transporturi, nu mai poate fi credibil. Este un gest nepoliticos, dar nu primesc lecţii de la Traian Băsescu“, a fost explicaţia lui Antonescu.

Preşedintele Senatului a rememorat două situaţii asemănătoare în care preşedintele Traian Băsescu a părăsit sala sau când a refuzat să dea mâna cu miniştrii pe care îi investea în funcţie.

„Cel puţin la fel de nepoliticos a fost când în Parlamentul României, domnia sa a ieşi din sală sau atunci când a refuzat să dea mâna cu miniştrii pe care tocmai îi învestea. Este un gest simbolic, nu ostentativ, pe care l-am simţit să-l fac“, a conchis Antonescu.

Crin Antonescu, liderul PNL şi preşedintele Senatului, a plecat de la ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, desfăşurată la Palatul Cotroceni, înainte ca şeful statului, Traian Băsescu, să îşi ţină discursul specific pentru aceste ceremonii.

Materiale pe aceeaşi temă:

Ponta: „Spre deosebire de Traian Băsescu, eu i-am trasat sarcini care ţin de transporturi Ramonei Mănescu“

Crin Antonescu: „Băsescu şi toţi trompeţii arată că le e frică că voi fi preşedinte“

Traian Băsescu: „Crin Antonescu nu o să ajungă niciodată preşedinte. Nu ştie ce e aia“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite