Cristian Buşoi: Problemele de la Complexul Energetic Oltenia sunt urmare a nepăsării PSD faţă de mineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Buşoi, preşedinte PNL Bucureşti. FOTO Cosmin Iftode
Cristian Buşoi, preşedinte PNL Bucureşti. FOTO Cosmin Iftode

Eurodeputatul Cristian Buşoi acuză PSD de situaţia minerilor de la Complexul Energetic Oltenia, o cauză fiind aplicarea taxei pe cifra de afaceri la companii.

„Problemele sociale enorme băgate sub preş şi sărăcia, chiar din bazinul electoral al PSD, sunt lecţie despre cum gestionează PSD priorităţi economice: cu incompetenţă şi corupţie. Guvernul trebuie să ofere condiţii de muncă decente pentru mineri, altfel conflictul nu se va stinge. Taxa Dăncilă de 2% pe cifra de afaceri, pe care Guvernul a instituit-o la finalul anului trecut , a tăiat chiar resurse financiare ce puteau fi alocate pentru creşterea salariilor“, a scris pe pagina sa de Facebook preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi. 

De asemenea, eurodeputatul atacă direct PSD pentru situaţia creată. „Dincolo de acţiunea haotică a guvernului PSDragnea, problemele de la complexul energetic Oltenia sunt urmare a nepăsării PSD faţă de mineri, nepăsare acumulată în ani şi care îşi arată efectele acum, când oamenii ies în stradă pentru salarii“, a mai scris Buşoi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite