Cristian Diaconescu, către PNL: Sunt sigur că veţi găsi o soluţie pentru criza guvernamentală. E nevoie de o Românie în care nu au loc hoţia şi prostia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Diaconescu, preşedintele PMP FOTO Captură
Cristian Diaconescu, preşedintele PMP FOTO Captură

Preşedintele PMP Cristian Diaconescu a transmis în discursul său, în caliate de invitat la congresul PNL, că este nevoie de o Românie în care „nu are loc hioţia şi prostia”. Liderul este de părere că PNL va găsi o soluţie pentru rezolvarea crizei guvernamentale.

„Vă asigur că ceea ce se întâmplă aici este urmărit de marile capitale occidentale, care în acest moment sunt adevăraţii noştri parteneri. PMP este alături de PNL. Este clar că avem nevoie de o reformă a societăţii spre o modernizare continuă”, a declarat liderul PMP. 

El a completat că „e nevoie de o Românie modernă în care nu au loc hoţia şi prostia. PMP e alături de PNL în familia popularilor europeni, avem o colaborare  foarte bună inclusiv cu UDMR. Avem datoria să consolidăm statul de drept, să facem reformele necesare, astfel încât să aducem bunăstare faţă de români. Şi noi, şi dumneavoastră avem datoria să întărim dreapta, mai ales când avem o expansiune a extremismului”, a declarat Cristian Diaconescu. 

Şeful PMP este de părere că PNL va găsi o soluţie pentru rezolvarea crizeri guvernamentale. 

“Mult succes să luaţi acele decizii care să arate României care a înţeles aşteptările unei societăţi! Am încredere în maturitatea politică a PNL şi sunt sigur că veţi găsi o soluţie pentru a rezolva criza guvernamentală. Acum e nevoie de profesionalism, maturitate politică şi implicarea acelor oameni de stat pe care şi partidul dvs are onoarea să îi pună în serviciul României. Vreau să cred că veţi găsi formula optimă pentru ca ţara să se poată dezvolta”, a mai declarat liderul PMP.

Congresul PNL, eveniment la care participa 5.000 de delegaţi chemaţi să aleagă noul şef ae desfăşoară luni începând cu ora 11.00 la Romexpo. Florin Cîţu pleacă din poziţia de favorit, având de partea sa majoritatea liderilor de filială.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite